Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Últims dies per participar al Concurs d’Emprenedoria per a universitaris de l’Alt Urgell

Últims dies per participar al Concurs d’Emprenedoria per a universitaris de l’Alt Urgell

El termini per presentar les sol·licituds, que hauran d'anar acompanyades d'una breu memòria explicativa del projecte, finalitza el pròxim 12 de setembre
Concurs d'Idees d'Empresa
09/09/2016 12:46

El pròxim dilluns, 12 de setembre, finalitzarà el termini per a la presentació de projectes a la segona edició del Concurs d’Emprenedoria per a universitaris de l’Alt Urgell, que s’emmarca en el programa Odisseu. Les sol·licituds, acompanyades d’una breu memòria explicativa del projecte, s’han de presentar al registre del Consell Comarcal abans de les 14 hores.

El concurs, organitzat pel Consell Comarcal amb la col·laboració del Consorci que gestiona el programa Leader al territori, va adreçat al jovent que actualment estigui cursant estudis universitaris o bé a persones que ja hagin obtingut un títol universitari i que tinguin la intenció de crear la seva empresa a l’Alt Urgell per tal de fomentar així l’ocupació al territori.

Els dos premis que estableixen les bases consisteixen en l’allotjament de forma gratuïta al viver d’empreses de l’Alt Urgell i material informàtic valorat en 1.000 euros i 500 euros, respectivament, per al primer i segon premi.

Suport als emprenedors

Les finalitats del concurs són donar suport a projectes empresarials amb una clara vocació de realització i potenciar la cultura emprenedora entre el col·lectiu universitari per fomentar el retorn del talent jove als territoris rurals. Per altra banda, també es pretén donar a conèixer al món empresarial i a l'emprenedoria del territori els serveis i recursos que ofereix el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la Seu d’Urgell.

El Concurs d’Emprenedoria del CETAP està cofinançat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el CEEI Lleida i el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, en el marc del projecte de cooperació Odisseu, cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural). El certamen compta amb la col·laboració i participació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del Programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Les persones interessades poden consultar les bases a: www.alturgell.cat i www.cauc.cat.

Mostrar formulari de contacte