Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un 81% dels assistents a la Trobada Empresarial creuen que Catalunya ha perdut impuls, però el 92% preveuen augmentar la facturació

Un 81% dels assistents a la Trobada Empresarial creuen que Catalunya ha perdut impuls, però el 92% preveuen augmentar la facturació

Alhora, un 60% consideren que la seva empresa ha sortit reforçada de la pandèmia i el 70% contemplen crear llocs de treball els mesos vinents. L'organització es mostra molt satisfeta amb la nova ubicació al Palau d'Esports i vol mantenir-la en les següents edicions
32a Trobada Empresarial al Pirineu
29/10/2021 18:35

Un 81,82% dels assistents a la 32a Trobada Empresarial al Pirineu creu que l'economia catalana ha perdut impuls i lideratge els darrers anys, mentre que un altre 14,29% pensa tot el contrari i el 3,9% restant no ho sap o no ha volgut contestar. Aquesta pregunta, que han respost el 77% dels participants a les jornades, ha estat una de les sis que s'han formulat en el baròmetre de la present edició de les jornades.

Tot i aquesta valoració, un 92,31% dels empresaris han reconegut que enguany la seva empresa facturarà més que l'any passat. Aquesta pregunta l'han respost un 52% del total dels participants. També un 83% dels assistents han respost a la qüestió sobre si han sortit reforçats de la pandèmia i, d'aquests, un 60,24% han contestat de forma afirmativa.

Amb la mirada també posada en el futur, el 70% dels empresaris també ha contestat a la pregunta sobre la creació de llocs de treball els mesos vinents i un 60% d'aquests ha contestat que sí. Mentrestant, el 31,43% ha dit que no i un 8,57% no han contestat.

Una altra pregunta que s'ha formulat és si hauran d’augmentar els preus de venda al 2022, per la inflació en les matèries primeres. Del 78% que han contestat, el 39,74% han admès que ho faran, mentre que el 14,1% no ho saben o no contesten, i un altre 14,1% creuen que no ho hauran de fer.

Quant a l'ampliació de l'aeroport del Prat, dels qui han respost (83%), un 85,54% ha assegurat que en són partidaris sempre i quan es tinguin en compte les mesures ambientals determinades per Brussel·les. Un 7,23% han contestat que hi estan en contra.

La Trobada pensa en seguir creixent

El president de l'Associació de la Trobada al Pirineu, Vicenç Voltes, ha destacat la capacitat de "resistència" que han tingut les empreses durant la pandèmia, tenint en compte que a les jornades s'han vist diversos casos en què la demanda els va caure a zero durant els confiaments.

Pel que fa a les següents edicions de la Trobada, Voltes ha avançat que veu "difícil" tornar a la ubicació anterior, la Sala de Sant Domènec, perquè han quedat molt satisfets amb el nou emplaçament, al Palau Municipal d'Esports. El responsable de l'esdeveniment n'ha destacat que l'amplitud del recinte esportiu els permet créixer. El Palau el van escollir inicialment per poder complir amb les mesures sanitàries, però l'organització ha valorat positivament la seva funcionalitat.

Mostrar formulari de contacte