Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un agent penitenciari de la presó d'Andorra dóna positiu de COVID-19 en un cribratge i obliga a aïllar onze companys

Un agent penitenciari de la presó d'Andorra dóna positiu de COVID-19 en un cribratge i obliga a aïllar onze companys

Les proves fetes a tota la població reclusa de la Comella no han detectat cap altre cas. Les PCR es repetiran d'aquí a uns dies

Centre Penitenciari de la Comella (Foto: El Periòdic d'Andorra)
Centre Penitenciari de la Comella (Foto: El Periòdic d'Andorra)
25/08/2020 17:29

Les autoritats sanitàries d'Andorra han detectat un positiu de COVID-19 entre els agents penitenciaris de la presó de la Comella, a partir d'un cribratge dut a terme la setmana passada en aquestes instal·lacions. Arran d'aquest cas, s'han aïllat onze agents més, els quals es troben en situació de baixa laboral fins que s'acabi el possible període d'incubació del virus. A més, s'està fent el seguiment epidemiològic d'altres treballadors, que hauran d'extremar les mesures preventives durant els pròxims dies. Així mateix, es faran proves diagnòstiques amb caràcter urgent als contactes de la persona contagiada.

El Govern d'Andorra ha puntualitzat en un comunicat que no s'ha detectat cap més cas positiu en el cribratge fet a tota la població reclusa, el qual es repetirà en els pròxims dies.

Fins aquest dilluns, el nombre de positius de COVID-19 al Principat era de 130. Mentre, des de l'inici de la pandèmia, se'n van registrar fins a 1.060 casos, 877 dels quals ja s'han recuperat. Ara per ara, hi ha quatre persones ingressades a planta de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell i una que es troba a la Unitat de Cures Intensives d'aquest equipament sanitari.

Mostrar formulari de contacte