Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un bus substituirà el tren de la Pobla de Segur els dies 13 i 14 de març per tasques de manteniment

Un bus substituirà el tren de la Pobla de Segur els dies 13 i 14 de març per tasques de manteniment

Els horaris seran els corresponents al servei ferroviari. Entre Lleida i Balaguer es mantindrà el tren
Tren de la Pobla de Segur (Foto: FGC)
10/03/2022 11:50

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya oferirà servei d'autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur el 13 i 14 de març per tasques de manteniment en una de les unitats de tren. Els horaris del servei substitutori per carretera seran els mateixos que ja s'efectuen amb el servei ferroviari. El bus s'aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d'autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s'aturarà sota demanda.

Entre Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l'habitual a excepció de les següents circulacions que es realitzaran íntegrament amb autobús: el diumenge 13, el tren que surt a les 19:00 h de la Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus; el dilluns 14, el tren que surt a les 5:14 h de Lleida-Pirineus amb destinació la Pobla de Segur i el tren que surt a les 19:46 h de la Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus; i el dimarts 15, el tren que surt a les 5:14 h de Lleida-Pirineus amb destinació la Pobla de Segur.

Mostrar formulari de contacte