Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un bus substituirà el tren de la Pobla aquest cap de setmana per treballs de manteniment

Un bus substituirà el tren de la Pobla aquest cap de setmana per treballs de manteniment

A partir de Balaguer, el servei alternatiu recollirà passatgers a la parada més propera a cada estació. FGC durà a terme dissabte i diumenge la revisió d'un de les unitats de la línia

Estació de tren de la Pobla de Segur (Foto: arxiu)
Estació de tren de la Pobla de Segur (Foto: arxiu)
12/01/2022 12:05

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha comunicat que la línia fèrria Lleida-la Pobla de Segur funcionarà amb un servei d'autobús substitutori, a partir de Balaguer, aquest dissabte i diumenge, dies 15 i 16 de gener. El motiu són les tasques de manteniment en una de les unitats de tren.

Els horaris d'aquest servei per carretera seran els mateixos que ja es fan servir amb el tren. El bus s'aturarà a totes les estacions del recorregut, a la parada d'autobús més propera en cada cas. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s'aturarà sota demanda. Per sol·licitar-ho en aquestes poblacions, cal trucar al telèfon 973445503 o bé connectar mitjançant els intèrfons amb l'estació de referència.

Pel que fa al tram inicial, entre Lleida i Balaguer, el servei de trens seguirà sent l'habitual, tret d'algunes circulacions que es realitzaran íntegrament amb autobús. Concretament, diumenge, el tren que surt de la Pobla al vespre (19:00 h); i dilluns 17, el que surt de Lleida a primera hora del matí (5:14 h).

Mostrar formulari de contacte