Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un camp de treball i un taller de teatre, ofertes d'estiu per als joves de la Seu

Un camp de treball i un taller de teatre, ofertes d'estiu per als joves de la Seu

Les propostes abasten les edats de 12 a 17 anys
Estades per a joves
25/06/2007 17:26

La Regidoria de Joventut de La Seu d’Urgell ha organitzat per aquest estiu dues propostes destinades als joves de la nostra ciutat i comarca: un camp de treball, destinat a joves de 15 a 17 anys i un taller de teatre, per a joves de 12 a 14 anys.

El camp de treball, adreçat a joves de la comarca i d’arreu de Catalunya, té com a objectiu la recuperació del patrimoni històric de La Seu d’Urgell. L’estada, del 2 al 13 de juliol, combina un treball desinteressat en un projecte de dimensió social amb activitats lúdiques com anar a la piscina, fer sortides, etc. El camp de treball tindrà una durada de 12 dies, amb 12 joves de l’Alt Urgell i 12 de la resta de Catalunya de 15 a 17 anys, els quals es dedicaran a arranjar la Torre Solsona i la zona coneguda com el Riu de la Calor.

El camp base s’ubicarà al Centre cívic L’Escorxador, en dues modalitats, amb pernoctació o sense. El preu del camp de treball serà de 120€ amb pernoctació i 60 € sense pernoctació. Per inscripcions, cal adreçar-se al Punt Jove Actiu o per correu electrònic sasc_pixies@yahoo.es. Aquest camp de treball està organitzat per Sasc-Pixies i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Pel que fa al taller de teatre per a joves de 12 a 14 anys, amb la col•laboració d’Estripagecs Teatre, tindrà lloc del 16 al 27 de juliol, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, al Centre cívic L’Escorxador. Durant 15 dies als matins, 15 joves de La Seu i comarca realitzaran un taller que farà descobrir el teatre a partir del joc i la improvisació, creant personatges propis, tot combinat amb sortides a la piscina municipal.

Per inscripcions cal dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, al Punt Jove Actiu i al Centre cívic L’Escorxador (tardes).

Mostrar formulari de contacte