Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un centenar de cantaires participaran a les Caramelles infantils de la Seu

Un centenar de cantaires participaran a les Caramelles infantils de la Seu

La tradició se celebrarà aquest dissabte, dia 15, a partir de 2/4 d'11 del matí des de davant del Centre de Dia de la Fundació Sant Hospital

Caramelles infantils
Caramelles infantils
10/04/2017 20:10

Aquest dissabte, dia 15, els carrers del centre històric de la Seu d’Urgell s’ompliran de cançons i música amb les Caramelles Infantils que protagonitzaran prop d'un centenar de nens i nenes, acompanyats per diversos músics, per celebrar la Pasqua.  

La cantada està organitzada conjuntament entre l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell, els centres educatius de la ciutat i les AMPAS de les escoles Albert Vives, Pau Claris, La Valira, el Col·legi La Salle i l’Institut La Valira. Els impulsors creuen que "és important mantenir una tradició tan arrelada a la ciutat i impulsar-la des dels centres educatius”.

Recorregut i parades

L'actuació de les Caramelles Infantils s'iniciarà a 2/4 d'11 del matí davant del Centre de Dia de la Fundació Sant Hospital. Seguiran a 3/4 d'11 al carrer Major, cruïlla amb Fra Andreu Capella, a les 11 a la plaça Patalín, i a un quart de dotze la plaça dels Oms, davant de l'Ajuntament. Els joves cantaires continuaran la seva actuació a dos quarts de dotze del migdia al Parador de Turisme, a una quart d'una a la Llar d'Avis de Sant Josep (Camí Ral de Cerdanya), a tres quarts d'una als claustres de la Catedral, i finalitzarà el recorregut, a una quart de dues del migdia al passeig Joan Brudieu. Les parades estaran senyalitzades amb unes lones, indicant l’hora aproximada de cada cantada.

Val a dir que els dissabtes 25 de març i 8 d’abril, els joves cantaires han assajat conjuntament les diverses cançons que interpretaran aquest dissabte de Setmana Santa.

 

Mostrar formulari de contacte