Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un comerç local de Tremp s'assegura el relleu en la gestió mitjançant el programa Reempresa

Un comerç local de Tremp s'assegura el relleu en la gestió mitjançant el programa Reempresa

L'emprenedora Cristina Cirera substitueix Mercè Tomàs al capdavant d'El Rebost del Pallars. El pla té l'objectiu de donar continuïtat a negocis consolidats i viables quan el seu propietari plega

Mercè Tomàs i Cristina Cirera, a l'establiment El Rebost del Pallars
Mercè Tomàs i Cristina Cirera, a l'establiment El Rebost del Pallars
09/09/2022 18:48

Un negoci local de Tremp, El Rebost del Pallars, podrà seguir en funcionament després que plegui la seva propietària, gràcies al servei 'Reempresa' del programa Catalunya Emprèn. La fins ara responsable, Mercè Tomàs, ha trobat relleu al seu negoci i l'ha cedit a Cristina Cirera, una emprenedora que ja va protagonitzar un altre cas d’èxit amb l’antiga fabrica de galetes Verdeny.

Ara la Cristina, impulsora de la marca de galetes i ametlles 'La Carrella', donarà continuïtat a un negoci emblemàtic del nucli antic de Tremp, amb vint anys d'activitat. Els productes de qualitat que prestigiaven aquest establiment continuaran oferint-se al públic per una empresària que ha demostrat, tot i la seva joventut, una gran capacitat per fer créixer el negoci. 

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida treballa en xarxa a través del 'Marketplace' de la Reempresa mitjançant 13 punts d’atenció arreu de la demarcació, amb l'objectiu d'ajudar a donar continuïtat a negocis consolidats i viables quan el seu fundador o propietari decideix plegar. La idea té el suport de GlobalLleida i dels respectius consells comarcals.

Mostrar formulari de contacte