Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un emprenedor de la Seu engega un projecte de transport d'aliments amb bicicleta elèctrica

Un emprenedor de la Seu engega un projecte de transport d'aliments amb bicicleta elèctrica

Xarcuteria Pagès presenta durant la Fira de Sant Ermengol la iniciativa 'T'ho portem a casa', que vol donar resposta a les noves necessitats socials i mediambientals de la ciutat
Vehicle elèctric de repartiment d'aliments
19/10/2018 20:05

Els germans Porta Alsina presentaran aquest cap de setmana, coincidint amb la Fira de Sant Ermengol, una iniciativa pionera de transport a la Seu d’Urgell: la bicicleta elèctrica. Es tracta del projecte "T’ho portem a casa" que, amb el suport de l’Obra Social la Caixa, durà a l’adreça que el comprador desitgi el menú diari i la compra que hagi fet a la xarcuteria. D’altra banda, i adreçat específicament a les empreses de la ciutat, Xarcuteria Pagès ha oferirà un servei en què es portarà fins al lloc de treball, per una tarifa plana mensual, un esmorzar col·lectiu, que consistirà en plates d’embotits, pa, fruita i cafès.

A banda del benefici empresarial que la implantació d’aquest servei reportarà a l’empresa que el contracti, la iniciativa també implica altres avantatges relacionats amb la salut i la promoció del territori. D’una banda, es promou el consum de productes de proximitat i de temporada. D'altra banda, es dinamitza l’economia local, ja que tant els embotits com el pa, la fruita, el cafè i el material necessari per a la seva conservació i transport prové del comerç local.

A més, des del punt de vista social, la iniciativa potencia l’ocupabilitat de col·lectius amb dificultat d’inserció laboral. Pel que fa al medi ambient, la contractació del servei “T’ho portem a casa” promocionarà un sistema de transport elèctric i sostenible, tant des del punt de vista mediambiental com de mobilitat. 

Amb la implantació d’aquests projectes vinculats amb el transport a domicili, Xarcuteria Pagès vol donar resposta "a les noves demandes que es generen en una societat complexa i moderna com la de la Seu". L'establiment compta amb l’assessorament d’una especialista en dietètica i nutrició, per tal que els menús que proposa siguin el més equilibrats i saludables possibles, i que s’adeqüin als diferents requeriments que es puguin plantejar (intoleràncies, alèrgies, dietes específiques i qüestions relacionades amb la salut cardiovascular).

Projecte col·laboratiu

Cal destacar que des de l’estand de Xarcuteria Pagès a la Fira de Sant Ermengol d’enguany també es presentarà un projecte col·laboratiu amb altres empreses liderades per joves del Baridà. Es tracta d’uns paquets d’oferta conjunta que inclouen activitats, allotjaments i serveis, i que s’adrecen tant a gent del territori com a turistes i visitants. La proposta es presenta amb el nom de Packs del Baridà, i està formada per Aransa Esquí i Muntanya, Bar Dandy, Otium, Nata's House, Cal Mateuet, Xarcuteria Pagès i el Rastell. L’estand de Xarcuteria Pagès a la Fira de Sant Ermengol es troba al Pavelló Poliesportiu de la Seu.

Mostrar formulari de contacte