Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull el 26è Campionat Territorial de Petanca de la Federació ACELL

La Seu acull el 26è Campionat Territorial de Petanca de la Federació ACELL

L'esdeveniment esportiu es durà a terme aquest dissabte, 27 d'abril, a les Pistes Municipals de Petanca, ubicades a prop del Parc del Valira. Hi prendran 127 esportistes dividits en 36 equips

Jugadors de petanca durant els Special Olympics a la Seu (Foto: Special Olympics)
Jugadors de petanca durant els Special Olympics a la Seu (Foto: Special Olympics)
25/04/2019 19:55

Les Pistes Municipals de Petanca de la Seu d'Urgell acolliran aquest dissabte, 27 d'abril, el 26è Campionat Territorial de Petanca de la demarcació de Lleida, organitzat per la Federació ACELL, amb la col·laboració dels Special Olympics Catalunya i l'Ajuntament urgellenc.

La proposta, que començarà a dos quarts d'11 del matí i finalitzarà cap a dos quarts de dues del migdia, comptarà amb la participació de 127 esportistes de diferents centres i clubs, com el Taller Claror de la Seu d'Urgell (18), el Força Lleida Aspros (1), el Sant Joan de Déu d'Almacelles (29), l'Estel de Balaguer (12), l'EE Llar de Sant Josep de Lleida (12), l'ADDA de Vielha (8), el Talma de Juneda (7), l'ACUDAM de Mollerussa (12), l'ASPROS de Lleida (16) i l'Special Olympics Andorra (12).

En total, hi prendran part un total de 36 equips, dividits en tres nivells de joc diferents. En el nivell avançat competiran 8 equips; en el nivell intermedi, n'hi haurà 17, mentre que al nivell inicial s'han inscrit 11 equips. A més a més, 6 equips més participaran en proves adaptades. Tota la competició es farà al mateix temps en les diferents pistes de les instal·lacions del Club Petanca Seu, a prop del Parc del Valira.

Agraïments

L'organització ha agraït la implicació del Club Petanca Seu en l'esdeveniment, ja que col·laborarà tot el matí arbitrant i donant suport als esportistes. També hi serà present personal voluntari de la Federació ACELL.  El Campionat Territorial de Petanca per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual també compta amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, la Diputació de Lleida, el Taller Claror, la Cooperativa Cadí, el Consell Català de l’Esport i l’Obra Social “La Caixa”.

Durant tot el matí diferents autoritats de les entitats que col·laboren i donen suport a les proves s’encarregaran de donar les medalles als participants. D'altra banda, associacions i entitats de la Seu oferiran diverses sorpreses.

Integració social

La Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i Special Olympics Catalunya tenen com a objectiu una major integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport i el lleure.

Mostrar formulari de contacte