Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un total de 140 nens i nenes gaudiran del Casal Municipal d’Estiu de la Seu d’Urgell

Un total de 140 nens i nenes gaudiran del Casal Municipal d’Estiu de la Seu d’Urgell

Ja ha començat el primer dels nou torns del servei municipal de lleure per a infants de 3 a 12 anys. L'eix d'animació serà la descoberta de tresors vinculats a les tradicions de l'Alt Urgell
Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell
29/06/2021 19:37

El Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell, que enguany compta amb 9 torns diferents fins al 27 d’agost, s'ha posat en marxa aquest dilluns. El servei de lleure, organitzat per la Regidoria d’Infància de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, s'adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys d'edat. Les famílies poden triar entre un torn setmanal o bé torns quinzenals, que es duen a terme a l'Escola Pau Claris.

La regidora d’Infància de l’Ajuntament urgellenc, Núria Tomàs, ha destacat que la proposta d'estiu s'adaptarà un any més a les mesures COVID, "tot i que alhora es facilitarà que els infants de la Seu puguin gaudir d’una llibertat que no han tingut durant el curs".

El casal municipal urgellenc està dirigit per una directora de lleure, una responsable de l’activitat, un equip de 12 monitores i 6 monitors i 13 premonitors en pràctiques.

Descobrir tresors

L’eix d’animació del casal d'enguany és la descoberta per part dels nens i nenes dels tresors que hi ha a l’interior de diverses caixes que estan tancades amb un cadenat. La idea és recuperar les tradicions i arrels que els identifiquen com a veïns i veïnes de l’Alt Urgell, amb referències a les trementinaires o la pagesia, entre d’altres singularitats del nostre territori. Les activitats que faran els infants giraran entorn aquests oficis, amb l’objectiu d’aproximar-los a aquestes realitats.

A més a més, els infants podran gaudir d'activitats com piragües, piscina, excursions, acampades, jocs de cooperació, jocs d’aigua, teatre, caminades, activitats de descoberta de l’entorn, visites a diferents espais del municipi o jocs de taula, entre d’altres.