Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Lliurats els Premis COAC per a treballs de recerca d'estudiants de l'Alt Pirineu i Aran

Lliurats els Premis COAC per a treballs de recerca d'estudiants de l'Alt Pirineu i Aran

La guanyadora ha estat Júlia Llimós, de l'Institut Joan Brudieu, amb un estudi sobre els estils arquitectònics de la catedral de la Seu d'Urgell. En l'acte també s'han entregat els guardons del Concurs de Fotografia d’Arquitectura i Urbanisme 2024, que han estat per a Ares Dalmau, Jaime Jiménez i Urgell Carmona

Lliurament dels Premis COAC per a treballs de recerca
Lliurament dels Premis COAC per a treballs de recerca
30/05/2024 13:50

La Delegació del Pirineu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) ha lliurat aquest dijous els Premis COAC per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. El guardó principal se l'ha endut l'estudi 'Els estils arquitectònics de la catedral de la Seu d'Urgell', de l'alumna Júlia Llimós, de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell.

Els dos accèssits també han estat per a estudiants del mateix centre. El primer s'ha atorgat al treball 'El jaciment del pati de les Monges', d'Andrea Cortés, mentre que el segon se l'ha emportat 'Una ruta d’esglésies d’art romànic d’Organyà i els municipis veïns', d'Elisa Bullich.

Els Premis COAC busquen despertar l'interès de l'alumnat de batxillerat pels treballs de recerca i investigació relacionats amb l’arquitectura i el disseny, la ciutat i l’urbanisme, el territori i el paisatge i l’ecologia i la sostenibilitat. Cal destacar que enguany el certamen ha arribat a la seva divuitena edició.

Concurs de fotografia

En l'acte també s'han lliurat els premis Concurs de Fotografia d’Arquitectura i Urbanisme 2024, organitzat en col·laboració amb el Servei Educatiu de l’Alt Urgell dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Educació, en el qual han participat alumnes de Batxillerat Artístic de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. Les fotografies guardonades han estat: 'Camins del cel', d'Ares Dalmau (primer premi); 'Carrers que narren', de Jaime Jiménez (segon premi), i 'Llum floral', d'Urgell Carmona (tercer premi).

L’entrega dels guardons ha tingut lloc a la sala d’actes de la Delegació del Pirineu del COAC, situada al carrer Major 11 de la Seu d’Urgell, i ha estat presidida pel delegat, Joan Marquet

Mostrar formulari de contacte