Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una dotzena de propostes per celebrar un Nadal ‘jove’ a la Seu d’Urgell

Una dotzena de propostes per celebrar un Nadal ‘jove’ a la Seu d’Urgell

El programa 'El Món Màgic de les Muntanyes' inclou concerts, nadales, esport, Dj’s, jocs de taula, escape room, rural race, làser combat i cinema familiar

02/12/2022 14:35

'El Món Màgic de les Muntanyes', la programació nadalenca de la Seu d’Urgell, proposa enguany novament activitats lúdiques i festives adreçades al jovent urgellenc. El primer acte tindrà lloc aquest dissabte, 3 de desembre, a la una de la matinada, amb un concert de música urbana local i diversos Dj’s, organitzat per Nit Oh Parties, a la discoteca La Murga. La iniciativa s'adreça a joves majors de 16 anys.

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de la Seu, Joan Llobera, destaca l'objectiu d'elaborar un conjunt de propostes molt diverses per fer gaudir el jovent.

Dissabte 10 desembre: Nadales als balcons, vòlei i Dj

Les activitats juvenils continuaran el dissabte 10 de desembre amb la celebració de la 1a edició de Nadales des dels Balcons, a càrrec de músics del territori, de les 11.30 a les 13.30 hores, de manera itinerant en balcons del centre històric de la Seu d’Urgell. L’activitat està organitzada per Ivan Caro i l’Ajuntament urgellenc.

També per dissabte 10 de desembre, de les 16.30 a les 20 hores, es proposa una iniciació al món del vòlei (entrenament obert), a càrrec del Club Vòlei la Seu, que tindrà lloc a la pista polivalent de la zona esportiva municipal. Per a participar-hi cal fer inscripció prèvia al perfil d’Instagram @volei_laseu. Hi haurà berenar per a tothom.

A les tres de la matinada està prevista una actuació musical del Dj Sergi Domene, a les tres de la matinada, a la discoteca La Murga, i organitzada per Nit Oh Parties.

Caminada nocturna a Sant Antoni

Per dimecres 14 de desembre hi ha programada una caminada nocturna cap a l’ermita de Sant Antoni, que anirà a càrrec del Centre Alpí Universitari. L'activitat sortirà des del Centre Cívic L’Escorxador, a les cinc de la tarda. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia des del perfil d’Instagram @centre_alpí_universitari. També hi haurà berenar per a tothom.

Dissabte 17 desembre: nadales, joc de taula i Dj

El dissabte 17 de desembre s'ofereix tres propostes ben diferents adreçades al públic juvenil, com el concert nadalenc amb Encoratjades of cors, un grup coral format a principis de 2022, que interpretaran nadales, góspel o BSO de musicals, passant per peces de rock clàssic i cançons tradicionals de diferents zones i cultures, entre d’altres. Aquest concert tindrà lloc a la Sala de La Immaculada, a les 12 del migdia.

A la una del migdia, la llibreria El Refugi proposa el joc de taula de preguntes de muntanya ‘Apaga el FIFA, juguem al FITA’, que tindrà lloc a l’espai ‘Joc de Troncs’ situat al carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell. A les tres de la matinada, serà el torn de l’actuació musical del Dj Cosmik (resident del Reggaeton Beach Festival Barcelona), a la discoteca La Murga, organitzat per Nit Oh Parties.

Escape room, Rural race, làser combat i cinema

Ja en plenes vacances de Nadal, l’oferta lúdica per al jovent proposa quatre activitats que tindran lloc el 27, 28 i 29 de desembre. Així, per dimarts 27 de desembre hi ha organitzat un escape room city ART, que s’iniciarà a l’Oficina Jove (Centre Cívic L’Escorxador) i tindrà lloc per tot el municipi de la Seu d’Urgell, en dos torns (el primer, a les 15 hores i el segon, a les 15.30 hores). Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a www.escaperoomcitylaseu.cat i apuntar-se en grup. Les places són limitades.

Dimecres 28 de desembre es realitzarà l’activitat esportiva Rural Race la Seu que anirà a càrrec de Bones Vibracions, i tindrà lloc al Parc del Valira (Font del Lleó), a les 11 del matí. Per prendre-hi part cal fer inscripció prèvia a http://agenda.laseu.cat/monmagic2022 Les places són limitades. La proposta es farà en grups de 2 a 3 persones.

Per dijous 29 de desembre hi ha preparats dos actes més. El Paintball Murillo: Làser combat se celebrarà al Parc del Valira (Font del Lleó), d’11.30 a les 13.30 hores. Hi podran participar nenes i nens a partir de 10 anys i caldrà fer inscripció prèvia a http://agenda.laseu.cat/monmagic2022 Les places són limitades. Finalment, la sessió de cinema familiar amb la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno 3’, a Cinemes Guiu, serà a les 18.30 hores.

  • El regidor de Joventut de l'Ajuntament de la Seu, Joan Llobera (Foto: Ajuntament de la Seu)
    El regidor de Joventut de l'Ajuntament de la Seu, Joan Llobera (Foto: Ajuntament de la Seu)
  • Cartell de les propostes joves del programa 'El Món Màgic de les Muntanyes'
    Cartell de les propostes joves del programa 'El Món Màgic de les Muntanyes'

Mostrar formulari de contacte