Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una empresa cervesera s'endú el premi Emprenedor del Pallars Jussà

Una empresa cervesera s'endú el premi Emprenedor del Pallars Jussà

Joan Vallés ha estat guardonat per la seva gestió al capdavant de Cartonajes Vallés Gasset

23/02/2015 11:51

Els membres de l’empresa Cervesa Pirineus S.L., ubicada a la Pobla de Segur, s’han endut el guardó del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2014. Aquest projecte ha estat valorat principalment per la seva originalitat i sostenibilitat, ja que es tracta d’un producte pioner a la comarca en el seu camp i s’emmarca en el sector de la producció de cerveses artesanes que actualment es troba en creixement. L'empresa produeix actualment la cervesa CTRETZE Pirineus, que porta el nom de la principal carretera d’accés al Pallars Jussà, i que es comercialitza en dos versions, la rossa i la torrada.

El guardó es va lliurar en el transcurs de la 6a Trobada Empresarial del Pallars Jussà que es va dur a terme a Cellers, en una vetllada en la qual hi van participar prop de 140 persones del món del comerç i l’empresa, així com empresaris de la comarca que desenvolupen la seva tasca arreu del territori català.

Durant la trobada també es van lliurar mencions a diverses empreses que durant el 2014 han rebut reconeixements i distincions en l’àmbit nacional. Aquestes han estat Licors Portet i Celler Vila-Corona. També s’ha distingit l’empresa centenària de la Pobla de Segur Verdú-Guimó.

La 6a trobada Empresarial del Pallars Jussà, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i les delegacions de les cambres de comerç, les associacions i federacions de comerciants de la Pobla, Tremp i Isona, ha comptat amb la presència del Secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio.

Cal afegir que en el marc de la Trobada Empresarial s’homenatja també un empresari o directiu d’origen pallarès destacat en l’àmbit nacional. En aquesta edició el reconeixement ha estat per a Joan Vallés, fill de Tremp, director-gerent de l’empresa Cartonajes Vallés Gasset S.A., puntera en el sector de la fabricació de caixes de cartró a mida.

Mostrar formulari de contacte