Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una empresa de Girona crea una aplicació amb dades de 2.500 estacions d'esquí

Una empresa de Girona crea una aplicació amb dades de 2.500 estacions d'esquí

El servei per a mòbils localitza més 200.000 punts d'interès i connecta amb els serveis d'emergències en cas d'accident
13/03/2012 19:23

L'empresa Skitude, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, ha ideat una aplicació per a mòbils que inclou dades de 2.500 estacions d'esquí d'arreu del món. S'hi ofereix informació en temps real de l'estat de les pistes i de la neu, de la situació meteorològica del moment i la previsió pels propers quatre dies, així com els darrers missatges publicats en les xarxes socials.

L'aplicació es troba disponible gratuïtament des d'aquesta temporada i s'està convertint en una eina "molt utilitzada" pel nombre de funcions que inclou, segons informació del PCT de la UdG. Skitude App és una aplicació disponible tant per als dispositius iOS, el sistema operatiu de l'iPhone, com per a dispositius Android.

La nova aplicació disposa també d'altres característiques innovadores, com són, entre d'altres, una base de dades de més de 200.000 punts d'interès geolocalitzats i visibles sobre el mapa, la possibilitat de compartir dades a través de les xarxes socials, i un servei de socors destinat a oferir una connexió directe amb els serveis d'emergència en cas d'accident.

En properes actualitzacions està previst que s'incloguin d'altres funcionalitats, com la creació de comptes de l'usuari, que permetrà sincronitzar les dades de l'aplicació amb el web d'Skitude.

Mostrar formulari de contacte