Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una enquesta permetrà conèixer les necessitats formatives dels joves de la Seu i comarca

Una enquesta permetrà conèixer les necessitats formatives dels joves de la Seu i comarca

El qüestionari ja està disponible en línia. La informació ajudarà a configurar l'oferta de cursos a mida per al jovent alturgellenc
Oficina Jove de l'Alt Urgell
15/02/2017 18:30

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, de forma conjunta amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, ha elaborat una enquesta per conèixer les necessitats formatives dels joves i així poder proposar-los cursos a mida.

En relació amb aquesta iniciativa, la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, ha afirmat que "es vol copsar directament, a través dels mateixos usuaris, quins són els seus interessos, inquietuds i demandes, per tal de programar els paquets formatius en funció de les respostes obtingudes”.

Cal recordar que fins l’actualitat l’Oficina Jove ha portat a terme la iniciativa Pack Lleure, un programa de cursos d’educació en el lleure que compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca. L'objectiu és que aquesta oferta es mantingui, tot i que es busca noves temàtiques, que sorgiran de l'enquesta.

El qüestionari, que està disponible en línia, pregunta sobre àmbits d'interès, horaris, dies, preus, durada de les formacions, entre d’altres qüestions.

Mostrar formulari de contacte