Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Una enquesta permetrà conèixer les necessitats formatives dels joves de la Seu i comarca

Una enquesta permetrà conèixer les necessitats formatives dels joves de la Seu i comarca

El qüestionari ja està disponible en línia. La informació ajudarà a configurar l'oferta de cursos a mida per al jovent alturgellenc
Oficina Jove de l'Alt Urgell
15/02/2017 18:30

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, de forma conjunta amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, ha elaborat una enquesta per conèixer les necessitats formatives dels joves i així poder proposar-los cursos a mida.

En relació amb aquesta iniciativa, la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, ha afirmat que "es vol copsar directament, a través dels mateixos usuaris, quins són els seus interessos, inquietuds i demandes, per tal de programar els paquets formatius en funció de les respostes obtingudes”.

Cal recordar que fins l’actualitat l’Oficina Jove ha portat a terme la iniciativa Pack Lleure, un programa de cursos d’educació en el lleure que compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca. L'objectiu és que aquesta oferta es mantingui, tot i que es busca noves temàtiques, que sorgiran de l'enquesta.

El qüestionari, que està disponible en línia, pregunta sobre àmbits d'interès, horaris, dies, preus, durada de les formacions, entre d’altres qüestions.