Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una fira bènefica recapta més de 7.000 euros per a una escola de Guinea Equatorial

Una fira bènefica recapta més de 7.000 euros per a una escola de Guinea Equatorial

L’exposició i venda de treballs manuals, a més d’una tòmbola, es van dur a terme al Centre Cívic ‘El Passeig’ L’organització ha anat a càrrec un any més del voluntariat de cooperants sense fronteres de la mare Carmen Balcells
Nsork- Guinea Equatorial - Escola
22/12/2010 10:15

La fira benèfica d’objectes artesanals que cada any s’organitza a la Seu abans de Nadal amb la finalitat de recollir fons per a l’escola que la Congregació de la Sagrada Família d’Urgell té a Nsork, a Guinea Equatorial, ha recaptat més de 7.000 euros. L’exposició i venda de treballs manuals, a més d’una tómbola, es va dur a terme del 5 al 9 de desembre i va anar a càrrec del voluntariat de cooperants sense fronteres de la mare Carmen Balcells, de la Sagrada Família.

Els diners es destinaran al programa d’ajuda preescolar d’Nsork, una localitat d’uns 4.000 habitants a la província de Wele-Nzas,

L’exposició de treballs manuals, elaborats de forma desinteressada, es va inaugurar el dia 4 de desembre al vespre, al Centre Cívic de La Seu d'Urgell. Hi va ser present l’arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan Enric Vives; l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; Mireia Pellicer, representant el Consell Comarcal de l'Alt Urgell; i la Mare Maria Colominas, en nom de les Germanes de la Sagrada Família.

Entre la quarantena de voluntàries i altres persones presents, també hi havia el rector de la Catedral de la Seu, Mn. Xavier Parés; el vicari general, Mn. Joan Pujol, i un bon nombre de religioses. Mons. Vives va lloar la tasca incansable de les Germanes de la Sagrada Família al bisbat d'Urgell i arreu, tot convidant les moltes col.laboradores seglars presents “a fer ben seu l'esperit de servei en la caritat de la Mare Anna Maria Janer, fundadora de la Congregació, enterrada a la Seu i de la qual s'espera que ben aviat es pugui celebrar la beatificació”.

L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, per part seva, va posar en relleu la feina ben feta pel grup de voluntariat que des de fa anys sosté aquesta iniciativa, tot manifestant la seva satisfacció “per l'esperit de col.laboració entre les institucions i la ciutadania”.

Mostrar formulari de contacte