Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més d'una quarantena d'inscrits al Torneig d'Escacs Festa Major La Seu-Organyà

Més d'una quarantena d'inscrits al Torneig d'Escacs Festa Major La Seu-Organyà

Les partides es faran a partir de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia. Enguany es jugarà en línia a causa de la pandèmia de la COVID-19

28/08/2020 18:55

Més de quaranta jugadors ja s'han inscrit al Torneig d'Escacs Festa Major La Seu d'Urgell-Organyà, que organitza aquest diumenge l'Escacs Club La Seu d'Urgell. Les partides es faran en línia a partir de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia. La modalitat triada per jugar és la de partides ràpides de 3 minuts més 2 segons.

El torneig es durà a terme a través de la plataforma Lichess, que utilitza actualment bona part de la comunitat esquista mundial. La contrasenya serà laseuorganya.

El president de l'Escacs Club La Seu d'Urgell, Manuel Flores, es mostra satisfet de l'interès que ha generat el torneig, tot i que ha lamentat que la competició no pugui ser enguany presencial a causa de la COVID-19. Flores ha agraït el suport de l'Ajuntament urgellenc i el d'Organyà per tirar endavant la proposta.

94è aniversari de Josep Carreño

La celebració del Torneig Festa Major La Seu d'Urgell-Organyà es durà a terme quatre dies després que hagi fet 94 anys un veterà del club d'escacs urgellenc, Josep Carreño, una de les persones que ha mantingut viu durant molts anys aquest esport a la capital de l'Alt Urgell. Des de l'entitat van recordar l'efemèride a través de les xarxes socials.

 

  • Torneig d'escacs Festa Major La Seu d'Urgell-Organyà
    Torneig d'escacs Festa Major La Seu d'Urgell-Organyà
  • Josep Carreño (Foto: Escacs Club La Seu d'Urgell)
    Josep Carreño (Foto: Escacs Club La Seu d'Urgell)

Mostrar formulari de contacte