Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una trentena de persones s'assessoren a l'Alt Urgell sobre les preferents i el deute subordinat

Una trentena de persones s'assessoren a l'Alt Urgell sobre les preferents i el deute subordinat

A través del Col.legi d'Advocats de Lleida s'ha analitzat els casos de forma personalitzada El Consorci d'Atenció a les Persones ha impulsat la iniciativa en constatar un elevat nombre de consultes, la majoria efectuades per persones majors de 65 anys
Preferents - Xerrada a Organyà 07.2013
09/08/2013 17:41

Una trentena de persones de l'Alt Urgell han fet ús del servei d'assessorament personalitzat que el Consorci d'Atenció a les Persones (CAPAU) i el Col·legi d'Advocats de Lleida, a través de la seva delegació a la comarca, han proporcionat en relació amb les participacions preferents i deute subordinat.

La iniciativa va sorgir arran de la constatació de l'important nombre de consultes efectuades al servei de Consum del Consell Comarcal alturgellenc i tenint en compte que la majoria de les demandes eren efectuades per persones majors de 65 anys.

Després de tres xerrades informatives a la Seu, Oliana i Organyà, els afectats per aquests productes financers de risc han pogut demanar hora amb els advocats per ser atesos a les dependències del CAPAU. L'assessorament s'ha dut a terme durant tres dies i de forma gratuïta.

Les consultes han servit per analitzar i assessorar sobre les possibilitats d'iniciar la via judicial amb garanties d'èxit, de forma personalitzada i cas per cas.

Perfil: petits estalviadors d'edat avançada

El president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell i del CAPAU, Jesús Fierro, i l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, s'han mostrat satisfets del resultat de la iniciativa. "Ens preocupa el perfil majoritari de les persones afectades: petits estalviadors d'edat avançada", indica Fierro. I hi afegeix: "Vam creure necessari, des de l'administració, donar un cop de mà en allò que poguéssim, amb l'afegit que podrien ser persones que es trobessin en un important risc de caure en una situació de vulnerabilitat social”.

Per la seva banda, Albert Batalla ha agraït “la bona disposició del conjunt d'advocats de la comarca que, de forma totalment desinteressada, han col·laborat tant a l'hora d'impartir les xerrades informatives, com en l'assessorament personalitzat als afectats”.

Mostrar formulari de contacte