Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una versió en línia del Concurs Guillem de Berguedà substitueix el Festival Càtar a Josa de Cadí

Una versió en línia del Concurs Guillem de Berguedà substitueix el Festival Càtar a Josa de Cadí

El termini per participar en aquest premi de declamació de poesia trobadoresca acaba el 26 de juliol. Els interessats hauran d'enviar un enregistrament en vídeo
Concurs Guillem de Berguedà
14/07/2020 11:21

La crisi sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19 ha obligat a suspendre l’edició d’enguany del Festival Càtar a Josa de Cadí, que s’havia de celebrar el dia 2 d’agost vinent, davant les dificultats per garantir les mesures de seguretat i prevenció necessàries en aquestes circumstàncies. Com a alternativa, les entitats organitzadores de la jornada han programat una versió telemàtica del concurs Guillem de Berguedà de declamació de poesia trobadoresca.

El concurs se celebrava a Josa des de l’any 2016, en el marc de la programació del Festival Càtar a la vila. En l’edició de 2020, el concurs serà en versió en línia, tot i que mantindrà l’essència de sempre. Així, les persones que s’hi vulguin presentar hauran d’enviar un enregistrament en vídeo de la seva declamació. Poden triar qualsevol poema de qualsevol trobador i tenen l’opció de recitar-lo de memòria o llegit, de manera individual i sense cap tipus d’acompanyament musical.

L’enregistrament s’ha de trametre a l’adreça de correu electrònic a través del servei gratuït d’internet Wetransfer (www.wetransfer.com) i amb les dades de la persona participant i el títol i l’autor del poema. El termini finalitza el pròxim 26 de juliol. El jurat, que estarà format per representants del món literari, musical i artístic de l’Alt Urgell, farà públic el seu veredicte el 2 d’agost. La persona guanyadora rebrà com a premi un dinar per a dues persones ofert pel restaurant Ca l’Amador de Josa de Cadí, el xef del qual, Diego Alías, va ser elegit 'Cuiner de l’any' a Catalunya el 2015.

Mostrar formulari de contacte