Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una vintena de nens de la Seu podrien quedar-se sense plaça de guarderia

Una vintena de nens de la Seu podrien quedar-se sense plaça de guarderia

El tancament d’una llar d’infants privada ha deixat la ciutat amb només 16 places per a menors d’un any La regidora d’Educació, Mireia Alba, puntualitza que no és una xifra definitiva i que la nova guarderia del carrer Sant Ermengol estarà acabada abans del juny del 2009
Obres de la nova guarderia municipal
03/06/2008 11:50

Una vintena d’infants de la Seu d’Urgell d’entre 0 i 3 anys podrien quedar-se sense plaça de guarderia per a l’inici del curs escolar 2008-2009. El tancament de la llar d’infants privada "Petit Món" ha deixat la capital urgellenca amb menys places de les previstes -sobretot per a menors de 0 anys- i ha desequilibrat l’oferta educativa.

Davant la inquietud manifestada ahir durant el plenari per pares i pels grups polítics representats al consistori de la Seu, la regidora d’Educació, Mireia Alba, va puntualitzar “que aquesta no és una xifra definitiva perquè encara cal revisar les preinscripcions, que en molts casos es doblen i se sol.liciten tant a l’escola concertada de La Salle, com a la guarderia municipal”. Va asseverar: “El número de nens que no tindran plaça segur que és inferior”.

La responsable de l’àmbit d’educació del consistori també va assegurar que la nova guarderia que s’està construint al carrer Sant Ermengol estarà acabada abans de finalitzar el curs 2008-2009, “fet que facilitarà l’accés a la llar d’infants a tots i cadascun els nens i nenes, tot i que amb un lleuger retard”. De tota manera, Alba explica que ja s’ha contactat amb els ajuntaments de Ribera d’Urgellet i Montferrer perquè algun dels infants hi pugui obtenir plaça fins que el nou equipament no estigui enllestit.

El llistat dels admesos a les guarderies de la Seu es fa públic avui.

Mostrar formulari de contacte