Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una visita a la Formatgeria La Reula tanca la Ruta del Formatge 2015

Una visita a la Formatgeria La Reula tanca la Ruta del Formatge 2015

L'activitat, que és gratuïta, es durà a terme aquest diumenge, 25 d'octubre. La sortida es serà des de l'Espai Ermengol de la Seu

Ruta del Formatge 2015
Ruta del Formatge 2015
22/10/2015 14:25

La Ruta del Formatge que organitza l'Espai Ermengol de la Seu d'Urgell tanca aquest diumenge, 25 d'octubre, la seva edició d'enguany amb la visita guiada a la formatgeria artesana La Reula. L'activitat començarà al mateix l'Espai Ermengol, a les 10 del matí, amb una breu explicació de la vida del territori a través del formatge.

Els assistents podran veure un vídeo de la història i el procés de producció de la Cooperativa Cadí i degustar productes amb la Denominació d'Origen Protegida (DOP) Formatge i Mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya. En acabar, en cotxes particulars, els participants es traslladaran fins a la finca La Reula per visitar-ne la formatgeria, situada al terme municipal de Fígols i Alinyà, al costat dels Hostalets de Tost.

Per participar en la ruta cal fer una inscripció prèvia trucant a Turisme Seu (973 35 15 11) o a Turisme Alt Urgell (973 35 31 12). La visita és gratuïta.

Ruta dels Formatge 2015: visita a 6 formatgeries artesanes

La Ruta del Formatge 2015, que es va iniciar el passat mes de maig, ha inclòs la visita a un total de sis formatgeries artesanes de l'Alt Urgell. Cada mes se n'ha visitat una de diferent, amb l'objectiu de donar a conèixer aquest producte agroalimentari del nostre territori i els seus productors, per així donar-los també "el valor que es mereixen". Entre els mesos de maig a octubre d'enguany s'ha visitat les formatgeries Mas d'Eroles d'Adrall, Serrat Gros d'Ossera, Baridà de Bar, Castell-llebre de Peramola, L'Oliva d'Oliana i La Reula.

La Ruta del Formatge s'emmarca dins la programació de Les Rutes Guiades a la Seu d'Urgell i comarca.

(Ajuntament de la Seu d'Urgell)

Mostrar formulari de contacte