Una visita a la Formatgeria La Reula tanca la Ruta del Formatge 2015
L'activitat, que és gratuïta, es durà a terme aquest diumenge, 25 d'octubre. La sortida es serà des de l'Espai Ermengol de la Seu
La Ruta del Formatge que organitza l'Espai Ermengol de la Seu d'Urgell tanca aquest diumenge, 25 d'octubre, la seva edició d'enguany amb la visita guiada a la formatgeria artesana La Reula. L'activitat començarà al mateix l'Espai Ermengol, a les 10 del matí, amb una breu explicació de la vida del territori a través del formatge.
Els assistents podran veure un vídeo de la història i el procés de producció de la Cooperativa Cadí i degustar productes amb la Denominació d'Origen Protegida (DOP) Formatge i Mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya. En acabar, en cotxes particulars, els participants es traslladaran fins a la finca La Reula per visitar-ne la formatgeria, situada al terme municipal de Fígols i Alinyà, al costat dels Hostalets de Tost.
Per participar en la ruta cal fer una inscripció prèvia trucant a Turisme Seu (973 35 15 11) o a Turisme Alt Urgell (973 35 31 12). La visita és gratuïta.
Ruta dels Formatge 2015: visita a 6 formatgeries artesanes
La Ruta del Formatge 2015, que es va iniciar el passat mes de maig, ha inclòs la visita a un total de sis formatgeries artesanes de l'Alt Urgell. Cada mes se n'ha visitat una de diferent, amb l'objectiu de donar a conèixer aquest producte agroalimentari del nostre territori i els seus productors, per així donar-los també "el valor que es mereixen". Entre els mesos de maig a octubre d'enguany s'ha visitat les formatgeries Mas d'Eroles d'Adrall, Serrat Gros d'Ossera, Baridà de Bar, Castell-llebre de Peramola, L'Oliva d'Oliana i La Reula.
La Ruta del Formatge s'emmarca dins la programació de Les Rutes Guiades a la Seu d'Urgell i comarca.
(Ajuntament de la Seu d'Urgell)