Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una xerrada-tast sobre productes ecològics completarà el primer cicle 'Parlem de Fira'

Una xerrada-tast sobre productes ecològics completarà el primer cicle 'Parlem de Fira'

L'activitat, aquest dimecres al vespre a l'Espai Ermengol, vol mostrar els beneficis d'aquests aliments per a la salut. També servirà per presentar l'Associació de Productors Ecològics de Cerdanya i l'Alt Urgell

Tast de formatges premiats, dins del nou cicle 'Parlem de Fira'
Tast de formatges premiats, dins del nou cicle 'Parlem de Fira'
16/10/2018 18:46

Aquest dimecres dia 17, a les 8 del vespre a l’Espai Ermengol, es farà l'última activitats del nou cicle ‘Parlem de Fira’: una xerrada-tast sobre 'Els beneficis per a la salut de consumir productes ecològics’, a càrrec d’Ivet Ribot, dietista-nutricionista a l’Hospital de Cerdanya i docent de la Universitat Oberta de Catalunya. L'acte serà introduït per Núria Fontanet, dinamitzadora de la producció Agrària Ecològica a l’Alt Urgell i Cerdanya.

La sessió continuarà a les 9 del vespre amb la presentació de l’Associació de Productors Ecològics de Cerdanya i l’Alt Urgell, PROECO, a càrrec de la seva presidenta, Roser Bombardó. Seguidament, es farà una diagnosi de les produccions ecològiques a la comarca i, per acabar, un tast de productes ecològics locals per al públic assistent. 

Aquesta xerrada-tast és gratuïta però cal inscriure’s a través de l’Oficina Comarcal de Cerdanya del Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca (DARP): telèfon 972 88 45 50 i correu electrònic nfontanet@gencat.cat També es pot fer la inscripció a través del servei de preinscipcions del portal RuralCat.

El cicle Parlem de Fira ha estat una nova activitat relacionada amb la Fira de Sant Ermengol 2018, inclosa al programa d'actes del certamen i que ha arrencat amb una molt bona acceptació del públic. El programa ha inclòs la xerrada-tast Afinem els sentits. Com gaudir al màxim un tast de formatges, a càrrec de Josep Balcells; la conferència Per Sant Ermengol la fira es mou! 1.000 anys de fires a la Seu d’Urgell, a càrrec de Pau Chica i Pilar Aláez; i  un tast de formatges guanyadors de l’edició de la Fira de Sant Ermengol 2017, conduït per Eugeni Celery.

Mostrar formulari de contacte