Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Uns 1.500 estudiants passaran aquest curs escolar per l'Entorn d'Aprenentatge de Tremp

Uns 1.500 estudiants passaran aquest curs escolar per l'Entorn d'Aprenentatge de Tremp

Els alumnes coneixeran de primera mà la geologia del Pallars Jussà o la creació de les hidroelèctriques, entre d'altres qüestions

06/03/2015 18:21

L'Entorn d'Aprenentatge de Tremp espera rebre uns 1.500 alumnes aquest curs escolar. El servei, que fa un any que està en funcionament, ofereix als centres docents de Catalunya la possibilitat de realitzar sortides amb activitats destinades a facilitar l'aprenentatge dels continguts curriculars d'acord amb l'observació directa i la participació activa de l'alumnat.

L'Entorn d'Aprenentatge del Pallars Jussà posa l'èmfasi en tres àmbits: la geologia i el medi ambient; la tecnologia i les hidroelèctriques; i la història, l'art i la societat. Es tracta d'un recurs motivador a l'abast de professors i alumnes per conèixer l'amplia i singular riquesa patrimonial del Pallars Jussà.

L'acte d'inauguració de l'Entorn d'Aprenentatge de Tremp s'ha fet aquest divendres a l'edifici de l'Epicentre de Tremp i ha comptat amb la directora general d'ensenyament secundari obligatori i batxillerat del Departament d'Ensenyament, Teresa Pijoan.

En el funcionament de l'EdA de Tremp hi estan implicats el Departament d'Ensenyament, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, l'Ajuntament de Tremp, l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i el Servei Educatiu dels Pallars. Totes aquestes institucions aporten recursos humans per al guiatge d'activitats i l'elaboració de materials didàctics. També cedeixen diferents instal·lacions i altres recursos necessaris.

Pijoan ha dit que l'Entorn d'Aprenentatge ha demostrat ja que té 2un llarg recorregut i gran acceptació entre els docents de la demarcació de Lleida". L'objectiu a partir d'ara serà donar-lo a conèixer als centres de la resta de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte