Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Uns 200 nens i nenes de la Seu prenen part en els Casals Municipals d'Estiu

Uns 200 nens i nenes de la Seu prenen part en els Casals Municipals d'Estiu

Les activitats tenen com a punt central el centre cultural Les Monges
Casals d'Estiu
03/07/2007 12:37

Més d’un centenar de nens i nenes han iniciat aquest dilluns les activitats de lleure del primer torn quinzenal del Casal Municipal d’Estiu que organitza la regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell. El Casal tindrà lloc un any més al centre cultural Les Monges.

El Casal Municipal d’Estiu s’organitza en cinc torns diferents: les dues quinzenes dels mesos de juliol i d’agost i la primera quinzena del mes de setembre. Com cada estiu, els nens i nenes treballen sobre el coneixement de diferents temes. “Aturem el canvi climàtic” és el tema escollit perquè infants i joves coneguin i aprenguin, tot jugant, aspectes del medi ambient, l’ecologia i la sostenibilitat.

Els nens i les nenes que participen al casal d’estiu conformen tres grups diferents en cada quinzena: els petits, els mitjans i els grans. Tots aniran a la piscina municipal dues vegades a la setmana, mentre que un altre dia realitzaran una excursió i els altres dos realitzaran tallers. Els més grans també aniran un dia d’acampada i practicaran el piragüisme al Parc Olímpic del Segre.

Es preveu la participació de més de 115 infants urgellencs en aquest Casal Municipal d’Estiu, que compta amb un equip educatiu de 20 persones, entre monitors i premonitors.

Pel que fa al Casal Municipal d’Esports, organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, els 70 nens i nenes inscrits a la primera quinzena de juliol també han iniciat aquest matí les seves activitats.

El Casal esportiu contempla dues activitats principals: l’esportestiu i les estades de raqueta. Els participants tenen entre 7 i 14 anys, i realitzaran activitats multiesports i piscina.

El Casal d’Esports tindrà lloc a les diferents instal.lacions esportives municipals i a d’altres instal.lacions de la comarca, com el Camp de Golf d’Aravell, on el proper dimecres tots els joves participants faran un bateig de golf.

Tant el Casal Municipal d’Estiu com el Casal Municipal d’Esports inicien les seves activitats a les 9,30h i finalitzen a les 14,00h. Els nens i nenes inscrits tenen l’opció de quedar-se a dinar, a les instal.lacions del centre cultural Les Monges

Mostrar formulari de contacte