Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Uns 700 visitants han participat del programa Cerdanya Activa

Uns 700 visitants han participat del programa Cerdanya Activa

La proposta permet als hotels cerdans oferir activitats físiques i de natura gratuïtes
29/08/2013 16:03

Aquest dissabte es clou la tercera temporada d’activitats gratuïtes “Cerdanya Activa”, organitzada per l’Associació d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya, amb la col.laboració de Guies del Pirineu i Nordic Walking Pirineus. La campanya es va iniciar el 22 de juny.

La iniciativa pretén facilitar que els allotjaments de la comarca puguin oferir activitats esportives i de natura als visitants, que donen un valor afegit a l'estada. Enguany se n'ha incrementat el coneixement, com ho demostra que hi han participat 700 persones, un centenar més que l'estiu passat.

Els visitants provenien majoritàriament de la resta de Catalunya, seguits de Balears, França, el País Valencià, Aragó i Madrid.

Si bé les dades de la primera quinzena de juliol varen ser força negatives -un 44% menys de participació respecte l’any passat-, aquesta tendència es va girar a la segona quinzena de juliol, assolint finalment un increment del 15% respecte les dades de l’any passat. El mal temps de la primera quinzena de juliol és la causa del mal inici, que ha constratat amb la posterior bona rebuda.

Mostrar formulari de contacte