Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Uns mil urgellencs participen de les escoles esportives municipals

Uns mil urgellencs participen de les escoles esportives municipals

Augmenta el nombre d'inscrits respecte de l'any passat La marxa nòrdica és l'activitat que creix més, amb un increment del 47%
Marxa Pirineu en Nordic Walking
13/10/2008 16:13

Uns mil urgellencs practiquen alguna activitat esportiva a través de l'oferta de les Escoles Esportives Municipals, organitzades pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell. Per aquest curs 2008-09, cal destacar l'augment que han experimentat el nombre d'inscripcions a la marxa nòrdica, amb un 47% més que al curs passat, sumant un total 126 participants.

Des del Servei d'Esports també es detecta un augment a les activitats adreçades exclusivament a la gent gran com són el ioga, l'aiguagim o la gimnàstica de manteniment amb un total de 364 persones. Els esports per a infants menors de 14 anys tenen 92 inscrits, per a tennis, karate, taekwondo i tennis taula. El tai-xi també registra un increment, del 40%, i té un total de 87 alumne. 

La novetat d'enguany, la classe d'estiraments, ha estat molt ben rebuda amb un total de 35 inscrits, fet que ha obligat a fer dos grups en comptes de l'únic que estava previst.

Segons l'àrea d'Esports, les xifres demostren l'alt nivell de pràctica esportiva a la Seu, ja que a aquestes dades cal sumar-hi l'oferta dels centres educatius, els clubs, les entitats privades o aquells que fan esport per lliure. El regidor d'Esports, Lluís Biosca, remarca que “aquest èxit en l'augment del nombre d'inscripcions es deu a dos factors: per una banda, la bona acollida que fan els ciutadans urgellencs de l'oferta esportiva municipal, i per l'altra, els bons professionals que estan al capdavant de cada activitat esportiva”.

Mostrar formulari de contacte