Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Urbanisme vol replantejar l'actual desenvolupament urbanístic de la Vall Fosca per evitar un creixement desproporcionat

Urbanisme vol replantejar l'actual desenvolupament urbanístic de la Vall Fosca per evitar un creixement desproporcionat

La Comissió Territorial de l'Alt Pirineu aprova una modificació del Pla especial de l'àrea esquiable de la Peülla

16/04/2015 19:45

El director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, s'ha mostrat partidari d'un replantejament de l'actual desenvolupament urbanístic de la Vall Fosca per evitar un creixement desproporcionat. Serra ha explicat que en aquesta zona del Pallars Jussà es podrien arribar a construir uns 1.200 habitatges, fet que topa amb un creixement sostenible.

La Comissió també han valorat la modificació de les Normes subsidiàries de planejament en l'àmbit de l'article 135, a la Central de Capdella i Campament de Fecsa. Serra ha dit que es tracta de possibilitar que els edificis dels antics treballadors de la Central es puguin consolidar com habitatges. Aquesta modificació queda deslligada de la resta de planejament.

Durant la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Alt Pirineu, que s'ha dut a terme aquest dijous, també s'ha aprovat l'avanç de la modificació del Pla especial urbanístic de l'àrea esquiable Peülla-Montanyó-Rialba. El canvi és un replanteig i concentració d'equipaments.

Mostrar formulari de contacte