Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ventura Roca vol tornar a presidir el Consell Comarcal de l'Alt Urgell

Ventura Roca vol tornar a presidir el Consell Comarcal de l'Alt Urgell

La presidència de l'ens alturgellenc està pendent del pacte de la Seu

Logo Eleccions a RàdioSeu
Logo Eleccions a RàdioSeu
06/06/2007 12:32

L'actual president en funcions del Consell Comarcal, Ventura Roca, ja ha manifestat la seva voluntat d'optar a la reelecció a la presidència de l'ens, a l'espera dels possibles pactes a l'ajuntament de la Seu, que condicionaran la formació de la institució.

La constitució del Consell Comarcal no està prevista fins al dia 9 de juliol, i, per tant, les converses per delegar la presidència serien posteriors a la configuració dels ajuntaments alturgellencs (dia 16 de juny).

Segons ha assenyalat Ventura Roca, el partit buscarà el consens intern i intentarà trobar una fórmula de govern que garanteixi l'estabilitat al Consell. Roca també ha indicat que la persona que dirigeixi la institució comarcal "haurà de poder assumir responsabilitats i disposar de temps".

El president en funcions, tot i que ha subratllat que encara no hi ha cap pacte establert, considera que la coalició de govern dels darrers quatre anys entre ERC i CIU al Consell Comarcal ha estat molt positiva per la Seu i comarca, ja que ha permès treballar de forma coordinada amb el consistori urgellenc.

Una altra de les opcions per encapçalar el consell comarcal seria l'actual número dos de CIU a la Seu, Jesús Fierro.

Mostrar formulari de contacte