Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Victorià Peralta, nomenat representant del Govern en la posada en marxa de l'hospital transfronterer de la Cerdanya

Victorià Peralta, nomenat representant del Govern en la posada en marxa de l'hospital transfronterer de la Cerdanya

El centre sanitari està previst que entri en funcionament el 2013
26/01/2012 10:16

El Departament de Salut ha nomenat Victorià Peralta representant del Govern en l'òrgan directiu que ha d'impulsar la posada en marxa del nou hospital transfronterer de la Cerdanya i en l'acabament de les obres del nou edifici, del pla funcional i equipar el centre hospitalari, que està previst que entri en funcionament el 2013.

L'Hospital de la Cerdanya és primer hospital transfronterer de la Unió Europea que donarà servei als ciutadans de dos estats: Espanya i França. Es preveu que tingui una capacitat per a 68 llits i doni servei a uns 35.000 usuaris potencials de les comarques de la Cerdanya i el Capcir, amb puntes de 150.000 usuaris en les èpoques de major afluència turística.

La construcció de l'Hospital de la Cerdanya és un projecte iniciat l'any 2003, fruit d'un acord entre la Generalitat de Catalunya i el Consell Regional-Lleguadoc, amb la participació de l'Ajuntament de Puigcerdà, per donar assistència a la població dels dos costats de la frontera.

Mostrar formulari de contacte