Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Victòria vital de l'Organyà a Artesa de Segre (1-2)

Victòria vital de l'Organyà a Artesa de Segre (1-2)

L'Oliana també venç contra el tercer classificat de Tercera, l'Angulària (3-2). Derrota del Coll de Nargó amb la Vilanovenca (2-6)
CF Organyà 2016-2017
30/01/2017 11:08

El CF Organyà ha aconseguit una valuosa victòria de cara a aconseguir l'objectiu prioritari de la permanència a Segona Catalana. L'equip ganxo ha guanyat aquest diumenge a Artesa de Segre (1-2) i es manté en dotzena posició amb 22 punts, sis per damunt del Bellpuig (15è), que ocupa la primera plaça de descens directe. Dos gols de Tripiana a la segona part, als minuts 57 i 87, van permetre desencallar un partit igualat que no es va decidir fins al final, després que l'Artesa va escurçar distàncies a l'últim minut.

L'Oliana també ha aconseguit un important triomf, a casa contra el tercer classificat de Tercera, l'Angulària Anglesola (3-2). Els arlequinats van remuntar l'avantatge inicial dels visitants amb dos gols de Chennoufi, als minuts 20 i 49, i es van tornar a avançar amb l'últim gol, obra de Bartolo, al minut 69. L'Oliana és ara catorzè amb 18 punts, a tres punts dels dos llocs de descens. De la seva part, el Tremp ha sofert la primera derrota de la temporada, a Tornabous (2-1), però es manté líder amb 44 punts.

A Quarta, el Coll de Nargó va perdre amb la Vilanovenca per 2-6. Els visitants ja havien sentenciat a la mitja part amb quatre gols. Pujol va marcar pels nargonins, que segueixen en novena posició amb 7 punts.