Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Victòries de Jordi Cadena i Annebel Van der Knijff a la primera prova de la Copa Pirineus

Victòries de Jordi Cadena i Annebel Van der Knijff a la primera prova de la Copa Pirineus

Els palistes urgellencs han guanyat en les respectives categories K1 masculí i C1 femení, i Lluís Parés ha estat tercer en C1 masculí. Els resultats finals es decidiran el cap de setmana vinent al canal de Pau

Copa Pirineus 2016 (Foto: Agustí Cucurulls)
Copa Pirineus 2016 (Foto: Agustí Cucurulls)
24/04/2016 15:30

La primera part de la Copa Pirineus d'eslàlom, aquest cap de setmana al Parc Olímpic del Segre, s'ha saldat amb dos triomfs urgellencs. Jordi Cadena i Annebel Van der Knijff han guanyat en les respectives categories K1 masculí i C1 femení. De la seva part, Lluís Parés ha fet un tercer lloc en C1 masculí. La competició de la Seu ha comptat amb uns 120 participants una vintena d'equips nacionals, amb la presència de diversos palistes seleccionats per als Jocs de Rio 2016.

En el cas de Cadena, el triomf ha estat ex aequo, ja que s'ha donat la circumstància que a la final ha fet el mateix temps que l'alemany Fabian Schweikert, que havia guanyat la semifinal. Tots dos han marcat 104.04. El tercer lloc ha estat per al francès Pierre Bourliaud. Pel que fa a la resta d'urgellencs en K1 masculí, Nil Garcia ha quedat 8è, Pau Ganyet 14è, Lluís Parés 17è, Marc Moragues 18è, Pau Etxaniz 23è i Miquel Travé 28è.

En C1 masculí, el millor per al Cadí CK ha estat Lluís Parés (116.69), en posicions de podi per darrera del francès Jean Fréri (112.54) i el britànic Thomas Quinn. Miquel Travé ha estat quart (120.28) i el pontsicà Jordi Tebé ha quedat setè, mentre que Adrià Martin ha finalitzat 11è, Pau Etxaniz 15è, Pol Berenguer 16è i David Sala 19è.

En C1 femení, Annebel Van der Knijff s'ha imposat a la final amb 126.33, per davant de la basca Miren Lazkano i la britànica Jasmine Royle. Marta Barba i Mònica Dòria han estat finalistes, amb un 8è i un 10è lloc respectivament, mentre que a les semifinals Laura Pellicer ha estat 13a.

Pel que fa a K1 femení, la millor pel Cadí CK ha estat Dòria (5a), seguida de Van der Knijff (7a), Pellicer (16a), Irene Barba (17a), Carla Carrillo (25a) i Maria Barroso (27a). Tot el podi d'aquesta categoria ha estat per a membres de l'equip estatal, amb victòria de la basca Irene Egües seguida de la fragatina Júlia Cuchi i la pontsicana Laia Sorribes. Finalment, pel que fa a C2, hi ha hagut domini francès amb victòria de Nicolas Scianimanico i Hugo Cailhol, seguits de l'equip Crepau-Roisin i de Roux-Brun.

Els podis finals de la Copa Pirineus es decidiran aquest cap de setmana vinent al canal de Pau (Stade d'Eaux Vives), amb la suma dels resultats de les dues competicions. La prova ha servit alhora de preparació per a la nova cita de la Copa del Món a la Seu, els dies 10, 11 i 12 de juny. En l'organització hi han col·laborat l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, el Parc Olímpic del Segre, la Diputació de Lleida, la Reial Federació Espanyola de Piragüisme i el consolidat grup de col·laboradors del Cadí CK.

Mostrar formulari de contacte