Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Vielha recupera l'antiga escola Garona com a nova Aula de Formació d'Adults

Vielha recupera l'antiga escola Garona com a nova Aula de Formació d'Adults

17/09/2009 11:25

L'antiga escola CEIP Garona de Vielha ha estat rehabilitada per acollir la noves dependències de l'Aula de Formació d'Adults. El centre, tancat des de fa tres anys a causa de la nova construcció del Centre d'Educació Primària a Betren, ha estat reformat per acollir diversos serveis educatius, com ara l'Aula de Formació d'Adults, el Centre de Recursos Educatius i l'Equip d'Assessorament Pedagògic.

La inversió de les obres per condicionar l'espai ha estat de 48.377 euros, provinents del departament d'Educació. L'inici de les classes es farà efectiu el proper 21 de setembre. Segons indiquen els organitzadors, "es preveu un increment de les inscripcions en un 100% i se superarà els 200 alumnes".

L'edifici de titularitat municipal ha estat cedit al Departament d'Educació per acollir els nous serveis. La reforma ha consistit en habilitar diverses aules, dues de les quals es destinaran a aprenentatge, una altra a sala d'informàtica i la darrera a sala per a professors. També hi haurà una biblioteca.

Segons ha manifestat l'alcalde de Vielha e Mijaran, Pau Perdices, "el canvi d'ubicació del centre amplia les possibilitats de formació als habitants del municipi i centralitza els serveis formatius a Vielha".

Mostrar formulari de contacte