Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Estada a la Seu d'estudiants del municipi d'Oulx

Estada a la Seu d'estudiants del municipi d'Oulx

Els joves, que cursen batxillerat i grau superior de turisme i màrqueting, fan una estada d'una setmana a la capital alturgellenca, acollits per l'Institut Joan Brudieu

Alumnes d'Oulx a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
Alumnes d'Oulx a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
11/10/2016 13:15

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha rebut aquest dimarts una vintena d'alumnes italians, acompanyats per dos professors, procedents de l'Istituto di Istruzione Superiore Statale 'Des Ambrois' del municipi d'Oulx (Vall del Susa). Aquesta localitat del Piemont presenta moltes similituds amb la capital de l'Alt Urgell, tant pel que fa a la geografia, el paisatge, la producció artesana, els esports a la natura, els tipus de turisme, entre d'altres. 

Els estudiants de batxillerat i de grau superior de turisme i màrqueting fan una estada d'una setmana a la Seu d'Urgell, acollits per l'Institut Joan Brudieu.

Cal recordar que durant dos anys ambdós territoris de muntanya com són la Seu d'Urgell i el municipi d'Oulx, de la província italiana de Torí, van desenvolupar el Projecte 3E (Emprenedoria, Educació i Empresa) emmarcat en el Programa Europeu d’Aprenentatge Permanent Comenius Regio.

Mostrar formulari de contacte