Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Visita d'una delegació de la Vall del Jerte a la Val d'Aran

Visita d'una delegació de la Vall del Jerte a la Val d'Aran

La reunió ha servit per compartir experiències entorn del programa Smart City destination

Delegació de la Vall del Jerte a la Val d'Aran (Foto: Conselh Generau Aran)
Delegació de la Vall del Jerte a la Val d'Aran (Foto: Conselh Generau Aran)
24/11/2017 12:21

Una delegació formada per més de trenta persones de la Mancomunitat de la Vall del Jerte a Extremadura, ha visitat aquesta setmana la Val d'Aran per conèixer de primera mà el seu model turístic. La representació de l'Agrupació de Cooperatives Vall del Jerte i d'altres entitats de la regió extremenya s'ha interessat de forma especial pel desenvolupament del programa de Smart City destination.

La conselhèra de Turisme i Desenvolupament Econòmic d'Aran, Anna Díaz, va explicar a la delegació durant la seva estada al Pirineu l'experiència en la tasca d'innovació, tecnologia, sostenibilitat i accessibilitat, "quatre factors competitius que garanteixen el present i el futur del turisme aranès, respectant-ne la cultura i el medi ambient".

Felipe Heras, president del Grup d'Acció Local de la Vall del Jerte, Soprodevaje (Societat per a la Promoció i Desenvolupament de la Vall del Jerte) i tinent d'alcalde de Cabezuela del Valle, va destacar que espera aplicar ara els coneixements obtinguts, per exemple, el model de consorci públic-privat existent a la Val d'Aran a través de Foment Torisme Val d'Aran.

Ara mateix la Vall del Jerte està immersa en la fase prèvia per convertir-se en destinació intel·ligent.

Mostrar formulari de contacte