Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Vistiplau a la plantilla de treballadors de l'Ajuntament de la Seu

Vistiplau a la plantilla de treballadors de l'Ajuntament de la Seu

Actualment treballen al consistori urgellenc un total de 177 persones El pressupost preveu una rebaixa de 460.000 euros en el capítol de personal, que obligarà amb tota probabilitat a modificar aquesta xifra
Ajuntament de la Seu d'Urgell
21/02/2012 13:52

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat aquest dilluns la plantilla orgànica del consistori urgellenc per al 2012, que està formada per 177 treballadors. El personal es redueix enguany en tres persones, ja que s'han formalitzat tres jubilacions.

En aquest punt de l'ordre del dia del plenari extraordinari, l'equip de govern (CIU) va rebre el suport d'ERC, PP i ICV, mentre que el grup del Progrés va abstenir-se en coherència amb la votació dels comptes i del pla econòmic i financer 2012-2015.

Durant la presentació de l'aprovació de la plantilla municipal ja es va anunciar que caldrà modificar-la pròximament en funció de l'ajustament en el capítol 1 que preveu el pressupost d'enguany. La despesa en personal s'ha de rebaixar en 460.000 euros.

El tinent d'alcalde d'Hisenda, Jesús Fierro, destaca que del 2010 al 2012 aquesta partida ja es va reduir un 8% "sense canvis traumàtics". Així, Fierro advoca per una reflexió "serena i tranquil.la" i una decisió consensuada a nivell polític i amb els sindicats per assolir la retallada prevista.

La comissió que prendrà decisions en relació amb la partida de personal de l'Ajuntament es reunirà de forma imminent. En principi, la reducció en aquest àmbit seria la única que s'aplicaria fins al 2015.

Mostrar formulari de contacte