Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Vistiplau definitiu al trasllat a Bellestar de l'ECA Eqüestre

Vistiplau definitiu al trasllat a Bellestar de l'ECA Eqüestre

El Govern considera aquesta opció la més idònia des d'un punt de vista estratègic, econòmic, d'infraestructura i de servei Foment ha venut els terrenys de l'escola de l'Hospitalet al Consorci per a la reforma de la Gran Via
Escola de Capacitació Agrària
28/06/2011 19:38

El Govern català ha aprovat aquest dimarts el tancament de l'Escola de Capacitació Agrària Eqüestre de l'Hospitalet del Llobregat i el trasllat de la seva activitat a l'Escola de Capacitació Agrària del Pirineu, a Bellestar, com a mesura de racionalització de l'organització.

El tancament està motivat perquè el Ministeri de Foment, propietari de la finca on està situada l'ECA, ha venut els terrenys al Consorci per a la reforma de la Gran Via de l'Hospitalet. El trasllat es farà efectiu a partir del proper 1 de juliol i permetrà donar continuïtat a la tasca formativa agrària especialitzada en l'àmbit eqüestre que desenvolupa el centre.

Segons informa l'ACN, el Govern ha justificat traslladar la formació eqüestre que s'impartia en aquest centre a la Seu d'Urgell "en tractar-se de l'opció més idònia des d'un punt de vista estratègic, econòmic, d'infraestructura i de servei".

El centre de l'Hospitalet forma part de la xarxa de catorze escoles i centres de capacitació agrària de les quals disposa el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural arreu de Catalunya. S'hi imparteixen cicles formatius de grau mitjà i superior i formació contínua per a joves que es volen incorporar a l'activitat agrària i agroalimentària. També ofereixen formació contínua per a professionals del món agrari.

Mostrar formulari de contacte