Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xarxes socials, memòria i òpera, entre les noves propostes d'UNED Senior

Xarxes socials, memòria i òpera, entre les noves propostes d'UNED Senior

El programa d'aquest quadrimestre també inclou cursos de plantes medicinals i d'iniciació a l'astronomia Les sessions, repartides entre els matins i les tardes, començaran d'aquí a un mes

UNED Sènior 2011
UNED Sènior 2011
23/01/2012 16:51

El centre de la UNED de la Seu d'Urgell posa en marxa novament el programa UNED Senior, adreçat a persones adultes que vulguin ampliar els seus coneixements. Quasi tots els cursos proposats per a aquest quadrimestre començaran entre el 21 i el 23 de febrer.

Una de les novetats és un curs sobre xarxes socials i internet, a càrrec de Maria José Moreno. S'impartirà els dimarts de 10 del matí a 12 del migdia. En els mateixos horaris, però els dimecres, Natalia Jiménez i Anna Garcia faran classe de gimnàstica mental i estimulació de la memòria. L'altre curs matinal serà sobre introducció a l'òpera, amb Guillermo Morlino. Aquesta proposta es farà els divendres i és l'única que començarà més tard, el 2 de març.

Pel que fa als cursos amb horari de tarda, els dimecres de 5 a 7 s'ensenyarà sobre plantes medicinals i entorn natural, amb Montse Brugulat. I els dijous, de 6 a 8, es farà inici a l'astronomia, amb Gustavo García.

El programa s'adreça tant a jubilats com a adults que hi estiguin interessats. La inscripció per a cada curs costa 50 euros i es pot tramitar fins al 25 de febrer a les dependències de la UNED, al Centre Cultural Les Monges, o bé per telèfon (973 35 16 19) i per correu electrònic (info@seu-durgell.uned.es)

Mostrar formulari de contacte