Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada a la Seu de l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra

Xerrada a la Seu de l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra

La plataforma L'Alt Urgell Decideix proposa un debat sobre la necessitat d'una consulta popular sobre la independència de Catalunya L'acte tindrà lloc aquest dimecres al Centre Cívic El Passeig

LAUD - Cartell Carles Móra
LAUD - Cartell Carles Móra
09/02/2010 10:41

L’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra, visita aquest dimecres la Seu d’Urgell per oferir una xerrada sobre els motius per convocar una consulta democràtica sobre la independència de Catalunya. Móra va ser el primer batlle a promoure-les i va desencadenar-ne la posterior celebració a centenars de municipis, un procés que preveu arribar a l’Alt Urgell el 25 d’abril vinent.

La conferència, prevista al Centre Cívic El Passeig a dos quarts de vuit del vespre, està coordinada per la plataforma L'Alt Urgell Decideix (LAUD), que s'ha marcat com a principis bàsics "l'apartidisme i la neutralitat" en la consulta “amb l’objectiu d’afavorir la màxima participació ciutadana, que podrà optar pel sí a la independència, el no o el vot en blanc".

L’Alt Urgell Decideix "no està adscrit a cap formació política, i entre els seus prop de 40 membres i més de 200 simpatitzants hi ha gent de totes les edats, professions i pensaments polítics", se subratlla en un comunicat.

Trobada de formació

El passat dimecres, 3 de febrer, la plataforma L’Alt Urgell Decideix va participar a la Seu en una trobada de formació amb dos responsables de la Coordinadora Nacional de Consultes sobre la independència, l'Uriel Bertran i l'Elisenda Romeu.

A la reunió es va presentar el manual de bones pràctiques que ha elaborat la Coordinadora Nacional per facilitar al màxim l’organització de l’acte a les plataformes de tot Catalunya. Aquest manual va redactar-se arran de les consultes del 13 de desembre, després d’analitzar què va funcionar i què no. “Pretén ser una eina que serveixi per donar idees i millorar en la mesura del possible l’organització de les futures consultes i els resultats obtinguts”, s’assenyala des del col.lectiu.

L’Alt Urgell Decideix ha fet una valoració molt positiva de la reunió formativa i agraeix a la Coordinadora Nacional "l’esforç realitzat per fer aquesta trobada a la Seu d’Urgell".

Mostrar formulari de contacte