Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada al CETAP sobre la normativa de consum per a empresaris i emprenedors liberals

Xerrada al CETAP sobre la normativa de consum per a empresaris i emprenedors liberals

'L’esmorzar' d’aquest divendres tindrà lloc a les 10 del matí  La iniciativa està emmarcada en el programa Catalunya Emprèn i les accions de desenvolupament local del Servei d'Ocupació

Esmorzars CETAP 2015.01
Esmorzars CETAP 2015.01
15/04/2015 17:49

Divendres que ve, 17 d'abril, la sessió dels “Esmorzars dels divendres al CETAP” estarà dedicada a la normativa de consum per a empresaris i emprenedors liberals. Entre altres temes, es tractaran els horaris, la informació i la publicitat dels preus; els mitjans de pagament, les quantitats a compte i el pagament per avançat; les queixes, reclamacions i denúncies; la inspecció i l’arbitratge de consum.

Tot i que les xerrades programades van directament adreçades a professionals dels diversos sectors, són obertes també a totes aquelles persones que tinguin interès a informar-se dels temes que s’hi tracten. Per participar a cadascun dels actes, caldrà confirmar prèviament l’assistència a l’adreça de correu electrònic cetap@alturgell.cat.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins del programa Catalunya Emprèn i de les accions de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Mostrar formulari de contacte