Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora a la Seu

Xerrada de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora a la Seu

L’entitat vol donar a conèixer a les empresàries els recursos que ofereix
23/05/2008 10:45

La presidenta de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM), Núria Viñas, serà dimarts vinent a la Seu d'Urgell per presentar els recursos que aquesta entitat posa a l'abast de les dones emprenedores i d'aquelles altres que tenen interès a crear el seu propi negoci.

La xerrada, que forma part del projecte Alt Urgell en Xarxa, tindrà lloc a les vuit del vespre a l'aula de formació del Telecentre de l'Alt Urgell, entitat que n'és l'organitzadora. L'acte compta amb la col•laboració i el suport del departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat, la Xarxa de Telecentres de Catalunya i el mateix FIDEM.

La intervenció de Núria Viñas s'estructurarà en cinc apartats: què és el FIDEM; assessorament a dones emprenedores: l'autoocupació com a sortida de l'atur; qui pot ser una emprenedora; tutorització i 'mentoring' per a emprenedores; i programa de microcrèdits.

La xerrada s'emmarca en el cicle de conferències econòmico-tecnològiques que periòdicament programa el Telecentre de l'Alt Urgell i, alhora, s'inscriu en el Pla per a la Igualtat d'Oportunitats del Consell Comarcal. Amb l'organització d'aquest acte, es vol posar a l'abast de les dones de l'Alt Urgell totes aquelles eines que poden utilitzar a l'hora d'emprendre una activitat professional pel seu propi compte i, conseqüentment, contribuir a enfortir el teixit empresarial de la comarca.

Mostrar formulari de contacte