Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada de Pau Chica sobre la Guerra Civil a l'Alt Urgell

Xerrada de Pau Chica sobre la Guerra Civil a l'Alt Urgell

L'acte, que es farà aquest dijous (20 h) a l'Arxiu Comarcal, inclourà la presentació de la Guia de Recerca de la Guerra Civil Espanyola a la comarca. Aquest divendres (20 h) hi ha prevista també una taula rodona sobre bruixeria amb Carmen Xam-mar i Núria Morelló

Xerrada de Pau Chica a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell
Xerrada de Pau Chica a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell
11/04/2019 12:55

L'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell acull aquest dijous, a les 8 del vespre, la conferència "La Guerra Civil a l'Alt Urgell (1936-1939)", a càrrec de l'historiador urgellenc Pau Chica. L'acte s'emmarca en la presentació de la Guia de Recerca de la Guerra Civil Espanyola a l'Alt Urgell.

L'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell (IECAU) també participarà aquest divendres, 12 d'abril, a les 20 hores, en una taula rodona vinculada a l'exposició "Se'n parlave... i n'hi havie. Bruixeria a les terres de Ponent i Pirineu". Hi prendran part la historiadora Carmen Xam-mar i l'antropòloga Núria Morelló. L'activitat es farà a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu. Cal afegir que aquest dissabte, 13 d'abril, a les 5 de la tarda, a l'Espai Ermengol també està prevista l'activitat de contacontes "La bruixa Cadinella i el ball cerdà", amb l'autora de la història, Roser Pubill.

D'altra banda, el 2, 3 i 4 de maig, a Burg, l'IECAU serà present a les II Jornades de Recerca del Parc Natural de l'Alt Pirineu. El 3, 4 i 5 de maig, membres de l'entitat seran a Cervera, en la 15a edició del "Recercat, jornades de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana"

Mostrar formulari de contacte