Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada del cicle Cafè-Comerç sobre administració electrònica

Xerrada del cicle Cafè-Comerç sobre administració electrònica

La sessió tindrà lloc el pròxim dilluns, 2 d’octubre, a les tres de la tarda, al CETAP. L'acte anirà a càrrec de Marcel Torner i Xavi Escribà
Cafè-Comerç a la Seu d'Urgell
29/09/2017 17:27

El pròxim dilluns, 2 d’octubre, torna a organitzar-se una nova sessió informativa del cicle de xerrades Cafè-Comerç amb l’objectiu de fer conèixer els principals avantatges de l’administració electrònica respecte els serveis presencials. L'acte s’iniciarà a les tres de la tarda i tindrà lloc al CETAP, a càrrec de Marcel Torner i Xavi Escribà, tècnics responsables de la implantació de l’administració electrònica local a l’Alt Urgell i a la Seu d’Urgell.

Els avantatges que aporta l'administració electrònica són una major seguretat, més optimització del temps, major accessibilitat de la documentació des de qualsevol lloc i horaris, més fluïdesa entre l'administració i els ciutadans i empreses, estalvi energètic, major conciliació del temps i un millor aprofitament del recursos. Així mateix, comporta un major coneixement i autonomia de la normativa que afecta els nostres negocis o a nivell personal.

La sessió s’adreça a empreses, autònoms, associacions i clubs per aprendre com s’han de relacionar electrònicament amb l’administració pública. La xerrada tindrà lloc precisament el mateix dia que es compleix el termini perquè totes les administracions estiguin en disposició de funcionar d'aquesta manera.

 

 

Mostrar formulari de contacte