Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada del Fòrum Social sobre política agrària

Xerrada del Fòrum Social sobre política agrària

Gemma Casal i Gerard Batalla exposaran com assolir la sobirania alimentària, aquest divendres a les 7 de la tarda a l'Ateneu Alt Urgell

Fòrum Social - Política agrària
Fòrum Social - Política agrària
19/05/2017 09:59

El Fòrum Social de l'Alt Urgell organitza aquest divendres a les 7 de la tarda, a l'Ateneu Alt Urgell, la segona de les xerrades temàtiques que organitza al llarg d'aquest mes i el vinent per parlar de diverses preocupacions socials tractades per les entitats que en formen part.

En aquesta ocasió oferiran l'acte 'Repensem la política agrària en clau de sobirania alimentària', amb la qual volen donar el seu punt de vista sobre les actuals polítiques agràries i les seves possibles alternatives. Les intervencions seran a càrrec de l'antropòloga Gemma Casal i del pagès Gerard Batalla, membre del col·lectiu 'Som lo que sembrem'.

Les xerrades del Fòrum Social van començar la setmana passada, també a l'Ateneu, amb 'El negoci de la guerra', un acte en què es va reflexionar sobre quins interessos econòmics hi ha darrere els actuals conflictes bèl·lics i les seves conseqüències, entre les quals hi ha la destrucció de nuclis habitats i l'augment de població refugiada.

Mostrar formulari de contacte