Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada informativa sobre els drets dels usuaris de les telecomunicacions

Xerrada informativa sobre els drets dels usuaris de les telecomunicacions

La conferència tindrà lloc el pròxim dimarts, dia 22, al Telecentre de l'Alt Urgell La coordinadora comarcal de Consum, Sílvia Parramon, parlarà de tot allò que cal saber en la contractació telefònica
Telèfon fora de servei
16/09/2009 10:22

El Telecentre de l’Alt Urgell acollirà el pròxim dimarts, dia 22 de setembre, una xerrada informativa sobre la Carta dels drets de l’Usuari de les Telecomunicacions, que acaba d’entrar en vigor després que el passat mes de maig se n’aprovés el corresponent reial decret. Sota el títol “Què cal saber en la contractació telefònica”, Sílvia Parramon, coordinadora comarcal de Consum, exposarà les novetats que comporta la nova normativa pel que fa als drets dels usuaris de telefonia fixa, mòbil i internet.

La nova legislació protegeix més el usuaris d’aquests serveis, simplifica tràmits i ofereix garanties als clients davant de les companyies telefòniques. Així, garanteix 20 nous drets als usuaris, que s’afegeixen als drets existents fins ara. Si aquests drets es respecten i s’apliquen de manera correcta, d’ara endavant donar-se de baixa i canviar de companyia resultarà més fàcil. El nou marc legal també estableix indemnitzacions quan la línia no funcioni.

Durant la xerrada, s’abordaran altres temes com ara la protecció de dades de caràcter personal, els contractes, els drets de desconnexió, la portabilitat, la facturació o el procediment per a la presentació de reclamacions.

L’acte, que començarà a les 8 del vespre del dimarts 22, compta amb la col•laboració de l’Agència Catalana de Consum i el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat.

Mostrar formulari de contacte