Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada sobre la CASS a la Seu

Xerrada sobre la CASS a la Seu

La reunió informativa anirà a càrrec de Juli Fernández, que es presenta a la reelecció al Consell d’Administració Les eleccions es faran el pròxim dilluns al Centre cultural La Llacuna d'Andorra
Juli Fernández
22/06/2010 10:48

El Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell acull aquest dimarts a les nou de la nit una reunió informativa sobre la Caixa Andorrana de Seguretat Social. La xerrada anirà a càrrec de Juli Fernández, que es presenta a la reelecció al Consell d’Administració d’aquest ens. L’acte, amb el títol “Quatre anys a la CASS”, és obert a tothom.

El pròxim 28 de juny els cotitzants a la CASS podran exercir el dret a vot entre les 8 del matí i les 9 del vespre al Centre cultural La Llacuna d’Andorra la Vella. Cal recordar que la funció de la CASS és assegurar la gestió administrativa, tècnica i financera del sistema andorrà de seguretat social i el Consell d’Administració té la responsabilitat de representar-la i administrar-la.

Els cotitzants de la CASS poden exercir el dret de vot en el col.legi electoral en què estiguin inscrits: col.legi de les persones assalariades, col.legi dels pensionistes o col.legi dels empresaris i persones que realitzen una activitat per compte propi.

Juli Fernández forma part del partit Verds d'Andorra.

Mostrar formulari de contacte