Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El poeta Vicenç Llorca presenta a Organyà 'La frase immutable'

El poeta Vicenç Llorca presenta a Organyà 'La frase immutable'

L'acte, que comptarà la introducció de l'escriptor andorrà Iñaki Rubio i una lectura de poemes de Terra Escrita, es farà aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala Xart de l'Ajuntament
Llibre 'La frase immutable'
21/11/2019 19:25

El poeta Vicenç Llorca presentarà a Organyà aquest dissabte, 23 de novembre, el llibre La frase immutable, una antologia poètica bilingüe amb una seixantena de poemes escrits durant la trajectòria literària de l'autor (1987-2019). L'acte es durà a terme a dos quarts de vuit del vespre a la sala Xart.

La presentació l'obrirà l'escriptor andorrà Iñaki Rubio, que farà una aproximació a l’obra de l’autor del Masnou, que manté un estret vincle familiar i emocional amb la població d’Organyà. La proposta es tancarà amb una lectura de poemes, a càrrec del grup Terra Escrita.

La frase immutable ha estat publicada per Cossetània Edicions, dins la col·lecció Quaderns de la Font del Cargol.

Solidesa literària i espiritual

L’obra poètica de Vicenç Llorca destaca per la seva solidesa literària i espiritual, i entronca, pel seu to reflexiu, amb el pensament humanista dels clàssics europeus. La seva expressió lírica s’obre a la intuïció i al sentiment per explorar la realitat des de diversos camps: l’amor, l’amistat, la bellesa, l’espiritualitat, la natura, l’art, la sensualitat i la metafísica. Amb tots aquests elements, Llorca construeix "un univers poètic captivador".

Vicenç Llorca

Amb una trentena de títols publicats, l’obra poètica de Vicenç Llorca (Barcelona, 1965) comprèn els llibres La pèrdua (1987), Places de mans (Premi Salvador Espriu de poesia jove, 1989), L’amic desert (Premi Ausiàs March, 1992), Atles d’aigua (Premi Vicent Andrés Estellés, 1995), Cel subtil (1999), Paraula del món. Antologia 1983-2003 (2004), Ciutats del vers (Premi Benvingut Oliver, 2005), De les criatures més belles (2006), L’últim nord (Premi Vicent Andrés Estellés de Burjassot, 2008), Les places d’Ulisses. Poesia reunida 1984-2009 (2010), Calendari d’instints (2014) i Cos de poderosa llum (2019). També és autor dels relats En absència de l’àngel (2000) i de les novel·les Tot el soroll del món (2011) i Aquell antic missatge de l’amor (2018).

Vicenç Llorca i Berrocal, nascut a Barcelona el 1965, és doctor en Comunicació Social per la Universitat Pompeu Fabra i llicenciat en Filosofia i Lletres (en l'especialitat de Filologia Catalana). Ha combinat la faceta d'escriptor amb la de professor i gestor cultural. Als anys 90 va ser secretari de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, membre de la junta del Consell Europeu d'Escriptors i també director de la Secretaria de Relacions Culturals de la Generalitat. Entre els anys 2000 i 2004 va ser cap de gabinet de la Conselleria de Cultura.

Mostrar formulari de contacte