Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan Serra, nou president del Club Petanca Seu

Joan Serra, nou president del Club Petanca Seu

La junta es renova i es marca l'objectiu d'incorporar i recuperar socis. L'entitat urgellenca va celebrar aquest diumenge passat la seva assemblea general
Assemblea del Club Petanca Seu
27/01/2016 11:55

Joan Serra és el nou president del Club Petanca Seu. La candidatura de Serra és l'única que es va presentar a l'assemblea general ordinària de l'entitat, celebrada aquest diumenge passat a l'Ajuntament, i ha estat ratificada pels socis assistents.

Joan Serra pren el relleu de Joan Framis, que es mantindrà a la directiva en la condició de vocal. La resta de membres de la nova junta són Miquel Fígols (vicepresident), Cresentio Muñoz (tresorer), Francesc Moix (secretari) i, com a vocals, Carlos Taboada, Joan Echevarría i Lluís Casas.

Un dels objectius d'aquesta nova etapa és rejovenir l'entitat, augmentar l'afició per aquest esport, molt popular en moltes poblacions catalans i especialment al sud de França, i incorporar o bé recuperar socis. El Club Petanca, que havia arribat a tenir més de 400 membres, actualment en té 137 i es preveu que almenys catorze siguin donats de baixa enguany, atès que els estatuts actuals preveuen retirar el carnet als qui no paguin el carnet durant un període de dos anys. Per això, es vol tornar a divulgar l'activitat que duen a terme al llarg de l'any a les pistes municipals, ubicades al costat de l'Alberg La Valira.

En l'assemblea es va aprovar l'acta de l'any passat, l'estat de comptes actual i el calendari del 2016. Per enguany, el Club Petanca Seu preveu l'organització d'una dotzena de competicions i trobades, que a grans trets mantenen les dates habituals. El Concurs Social, que ja arriba a la 39a edició, se celebrarà el 25 de setembre. A la tardor també es farà el torneig de la gent gran. Prèviament, a l'abril s'organitzarà un any més el campionat de l'ACELL per a persones amb discapacitat intel·lectual.

D'altra banda, Joan Serra ha fet un balanç positiu de l'homenatge que va rebre Filibert Casafont, un dels referents de la història del club. El passat 3 de novembre, dia de Sant Ermengol, el Club Petanca i les altres entitats i institucions en què ha estat implicat Casafont li van fer un reconeixement per la seva excepcional contribució a la vida social de la Seu durant les darreres dècades.

Mostrar formulari de contacte