Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Germandat de Sant Sebastià de la Seu convoca el 3r Concurs de Cartells per al programa de la seva festivitat

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu convoca el 3r Concurs de Cartells per al programa de la seva festivitat

Les propostes, que es poden presentar fins al 4 de novembre, han de ser originals i inèdites. L'entitat vol amb el certamen estimular la creativitat i la participació d'artistes pirinencs
El cartell guanyador del Concurs 2022, de Roser Nogués
27/09/2022 20:20

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell ha convocat el tercer Concurs de Cartells per tal de seleccionar la imatge oficial del programa de festes del 2023. L'entitat, davant l’èxit de les dues primeres edicions, repeteix el certamen amb l'objectiu d'estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs i fomentar la difusió de la seva obra.

El disseny guanyador s’emportarà un premi de 350 euros i il·lustrarà la portada del programa festiu, a més dels cartells dels actes de la setmana dels festejos de Sant Sebastià. Les bases especifiquen que el concurs està obert a tothom i que les propostes es poden presentar fins al 4 de novembre de 2022.

El cartell haurà de ser original i inèdit, i s'haurà de fer arribar al correu electrònic . Totes les propostes caldrà que portin el logotip de la Germandat de Sant Sebastià i les dates de la festivitat (del 19 al 29 de gener). Per a qualsevol aclariment o dubte els artistes o dissenyadors interessats poden adreçar-se a .

El jurat

El jurat estarà format per un membre de la junta de la Germandat de Sant Sebastià, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i un representant de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques. Per a l’avaluació, es tindrà en compte l’originalitat de la proposta, la composició, l’impacte visual i la claredat del missatge, així com l’ús d’elements relacionats amb la festivitat de Sant Sebastià i la cultura pirinenca.

Les anteriors edicions del concurs han premiat Anna Solans i Roser Nogués.

Bases del concurs

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell convoca el 3r concurs de cartells per tal de seleccionar la imatge oficial del programa de festes de l’edició 2023.

PARTICIPANTS

El concurs està obert a tothom.

CALENDARI

Presentació de propostes fins el 4 de novembre de 2022

Decisió del Jurat: Segona setmana de novembre de 2022

LLIURAMENT I CONDICIONS DELS CARTELLS  PRESENTATS

•             El cartell ha de ser original i inèdit.

•             El cartell es lliurarà al correu electrònic: concursportadasantsebastia@gmail.com

•             Cada candidat pot presentant un màxim d’una proposta.

•             Tots els cartells han de portar el logotip de la Germandat de Sant Sebastià i les dates de la festivitat (del 19 al 29 de gener).

•             La Germandat de Sant Sebastià es reserva el dret de no acceptar les propostes que consideri ofensives i/o poc adients.

•             El cartell s’haurà d’identificar amb un “Títol”, que servirà de referència en el procés de votacions.

•             El cartell estarà realitzat sobre paper blanc de format DIN A3 (42 x 29,7 cm), en disposició vertical i a 300ppp de resolució. El pes de l’arxiu no podrà superar els 8MG. No es pot utilitzar tintes especials, ja que serà imprès a CMYK. Els cartells amb diferent format d’arxiu, suport, mida o proporcions, no seran acceptats.

•             Per a qualsevol aclariment o dubte podeu adreçar-vos a: germandatdesantsebastia@gmail.com

PREMIS

•             1r. premi: El cartell guanyador tindrà una gratificació de 350€

JURAT

El jurat estarà format per un membre de la junta de la Germandat de Sant Sebastià, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i un representant de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques. Per a l’avaluació, tindrà en compte especialment:

•             L’originalitat de la proposta

•             La composició, l’impacte visual i la claredat del missatge.

•             L’ús d’elements relacionats amb la festivitat de Sant Sebastià i la cultura pirinenca .

El jurat pot declarar desert el premi si considera que cap de les obres finalistes no té la qualitat suficient.

La decisió del jurat serà inapel·lable.

IMPORTANT: En el cas que en el disseny s’utilitzi alguna imatge ja existent i que no pertany a l’autor del cartell, s’haurà de justificar el pagament per la compra dels drets de la imatge. En cas de no realitzar-se aquest pas, la Germandat de Sant Sebastià no acceptarà el cartell. La Germandat de Sant Sebastià podrà utilitzar la imatge guanyadora per als desenvolupaments i aplicacions que consideri oportuns, podent reproduir-la, adaptar-la i aplicar-la a tants formats i suports com es necessiti sense necessitat de demanar autorització a l’autor.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els dissenys i altres continguts del cartell objecte d’aquest concurs han de ser de l’autoria del candidat, que no hi pot incorporar elements creats per terceres persones sense obtenir-ne l’autorització prèvia escrita i la cessió dels drets a favor de la Germandat de Sant Sebastià que s’indiquen a continuació.

La utilització del cartell guanyador comporta la cessió per part del concursant i a favor de la Germandat de Sant Sebastià del drets exclusius de reproducció, comunicació pública, distribució i transformació del cartell resultant per a la seva explotació, de manera aïllada o en combinació amb altres elements, en/per qualsevol suport, mitjà, tecnologia i sistema, en qualsevol lloc del món i per tot el termini de protecció legal dels drets de propietat intel·lectual esmentats, sense que aquesta explotació generi el dret de cap pagament addicional al que és previst com a premi. Aquests drets són cedibles per la Germandat de Sant Sebastià a tercers.

Mostrar formulari de contacte