Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu designarà novament el càrrec de gerent

L'Ajuntament de la Seu designarà novament el càrrec de gerent

El guanyador del concurs públic, Eduard Canet, hi ha renunciat després de rebre una contraoferta del consistori de Barcelona. Es preveu que assumeixi la funció el següent candidat amb millor puntuació
Ajuntament de la Seu d'Urgell
25/01/2017 17:40

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell designarà novament el nou càrrec de gerent de l'administració municipal, després que el guanyador del concurs públic, Eduard Canet, ha renunciat a la plaça.

Segons han explicat des del consistori, Canet ha justificat la decisió perquè va rebre una contraoferta econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, on té plaça com a funcionari, i finalment ha decidit seguir treballant al consistori de la capital catalana.

Ara, després que el candidat ha formalitzat la renúncia per escrit, l'Ajuntament reobrirà la tramitació per designar el gerent. Tanmateix, no es preveu un nou concurs sinó que la vacant l'ocupi la persona que va obtenir la segona millor puntuació en el concurs públic que es va dur a terme aquest any passat. Les funcions que haurà de desenvolupar són: direcció i coordinació dels serveis municipals, millora del funcionament de l’administració, especialment en l'àmbit tecnològic, d'administració electrònica i transparència; i direcció de la política de comunicació i de recursos humans.

Es tracta d'una plaça de personal directiu i, en conseqüència, amb una finalització de contracte lligat al final de l'actual legislatura municipal, l'any 2019. El proper govern municipal, si ho creu convenient, podrà prorrogar la contractació, proveir la plaça amb un altre candidat o bé suprimir-la.

L'elecció del nou gerent es va ratificar al plenari del novembre passat. El tràmit va rebre el vot favorable dels grups de CiU i ERC i el vot en contra de Compromís i la CUP.

Mostrar formulari de contacte